![]() |
Zaraz zabiore sie za zrobienie Yorka ;-)
Najslodsze sa malusie szczeniaczki :D No, i takie.. "wycie" psow, sweet ;D |
racja...to ja może napisze w końcu te wypracowanie na polaka :O
ehh....chce simsy zwierzaki ale to już dobrze wszyscy wiecie...ciągle mówie to samo ehh...napisze to wypracowanie i będe miała je z głowy xD |
Przez was :D mam taką ochotę żeby zagrać w zwierzaki że zaraz się popłaczę ;( ;) To jest nie ... nie...nie... :O niewiem co powiedzieć :wacko: :P
ZWIERZAKI, CHCĘ ZWIERZKI !!! ONE SĄ TAAAAKIE ŚLICZNIUTKIE !! PS. A może ktoś pokaże zdjątka nowych ubranek i fryzurek dla simów, jeśli oczywiście są jakieś nowe ;) :P |
Żadnych ubrań i fryzur niestety nie ma:).
|
Co???
O rety.... ale się zawiodłam, myślałam że będą jakieś pieski na bluzkach :D , kotki na czapkach :P i kości we włosch :wacko: ;)
Szkoda... no ale mówi się trudno, ważne że są zwierzaki :tu: :tu: :tu: a ja ich nie mam :fist: :paps: :paps: |
Cytat:
A co do Yorczków to chyba da się zrobić ale nie wiem czy z taką piękną sierścią jak moje mają... ;) |
Da się, da ;x
|
no oby, oby życzę powodzenia jak zrobisz pokaż fotke ;)
EDIT: no dobra życzcie my szczęścia żebym nie zchrzaniła w komisji i żebym stała sie jutro szczęśliwą posiadaczką zwierzaków ;) |
Cytat:
Nie podniecaj się. To tylko gra :wacko: |
o jejku jej...Wika
jak chce to niech sie podnieca :D co ci szkodzi?? też możesz ale nie namawiam ;P pzdr 4 nieposiadający jeszcze zwierzaków (noo...tak jak ja xD) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28. |