![]() |
do Agi_13 - twarze są zrobione z jedynek, a one są ponoć regularne i idealne, więc nie wiem, co Ci nie pasi.
do Polii - polecam te stronki: Helgasims - głównie włosy XMsims - włosy i ubranka Siluettasims - ubranka Lianasims - ubranka Serasims - makijaż i ubranka Helaene - zajedwabisty makijaż Kamikitten - makijaż Peggysims - ubrania i włosy Sims2Fog - ubranka ModTheSims - wszystko, do wyboru, do koloru ;) |
Emmanuelle 18/20
Emily 20/20 Josephine 20/20 Pozdrawiam PS. A tak wogóle uważam , że simki robisz po prostu boskie :D |
Cytat:
PS. Krytykę trzeba znosić z podniesioną głową! Jak mi ktoś napisał, że moje FS jest "blee", to nie odpowiedziałam mu "spróbuj zrobić lepsze" albo "sam jesteś blee" xD Jak już coś robisz, to licz się z tym, że nie każdemu się będzie podobało. Pozdro! ^^ |
Cytat:
A tak pozatym, to ja wiem, że nie wszystkim się bedzie podobac, ale to troche dziwne, bo z reguły "jedynkowe" kształty sie podobaja :O :O |
Nie chcę nic nikomu narzucać, ale podobne skiny widziałam na stronach internetowych... Więc na razie ich nie będę oceniać
|
Cytat:
|
Oto moja ocena :) :
Emmanuelle 10/10-jak dla mnie jest śliczna Emily 9/10-simka ładna, ale fryzury z odkrytym czołem nie za bardzo mi się podobają Josephine 7/10-ładna, ale jest trochę...dziwna |
Nom fajnie, że zrobiłaś nowe simki :) Znowu ocenie :
-Adelaide: Podobna, do którejś z poprzednich, ale nie pamiętam imienia, a szczerze mówiąc nie chce mi sie sprawdzać :P Pomimo tego jest śliczna i dam tylko -0,5 za to podobieństwo :) Czyli 9,5/10 :) EDIT: Zapomniałam dodać, że ta też ma cudne usta (kolor) :D - Joanne: Jest śliczna, żadnych zastrzeżeń :D Przecudny kolor ust ma, taki naturalny ^^ Daje 10/10 - Cassidy: Śliczna, ale moim zdaniem za ciemne włosy, ale to malutki minus, bo włosy pasują, ale osobiście dałabym jaśniejszy kolorek :) Ta też ma piękny kolor ust :D 9,5/10 Mam jedno zastrzeżenie co do simek, powinnaś pobawić się troche ich twarzami, bo są bardzo podobne. A zapomniałabym xD Jak ty to robisz, że twoje simki mają taką świetlistą cere? Bo moje mają całą matową i nie za fajnie to wygląda :/ |
Jak zwykle Twoje simki są śliczne
Adelaide- 10/10- po prostu piękna Joanne- 9,5/10-te lekko wysunięte policzki wyglądają trochę dziwnie, ale reszta jest świetna Cassidy- 10/10-wydaje mi się, ze ta jest najładniejsza |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:43. |