![]() |
No fajnie, przyjemnie się czyta, fotki są w bardzo dobrym stanie.
Pozdrawiam i czekam na kolejne odcinki ;) |
aaaa!!!
kiedy kolejny odcineeekk xD nie moge sie doczekać! :P |
No, no fajne FS :) Zaciekawilo mnie, ma dobrej jakosci foty, fajne teksty, no wszystko mi sie podoba :D Jak na razie dalabym najwyzsza ocenke za to :) Czekam na kolejne odcinki ^^
|
Fajne FS. :)
Najbardziej podobają mi się te dowcipne teksty. :) Wykonanie ładne i estetyczne (tylko w telewizorze na piątym obrazku widać ramkę pauzy :P), wybrałaś też dość oryginalny temat. Jak na razie wszystko mi się podoba, ciekawa jestem, co będzie dalej. ;) |
Podoba mi się twoje FS żeby tak dalej.... Ocenie po 1 odcinku !! ;P ;P ;P
|
Cytat:
|
Pomysł bardzo oryginalny, aczkolwiek nie podoa mi się jak piszesz o tym dzieciątku ... :)
|
NIewiem czy wypowiadałam się czy nie ale jest spoko :D Naprawde fajne, jedno z lepszych FS na tym forum (jak dla Mnie xP) 10 punktów :*
|
fajne
Moze byc, fajnie ze facet nie zmieni sie z dnia na dziec w troskliwa nianke tylko caly czas czuje niechec choc z kazda minuta corac mniej.... A bardzo fajne "ciuszki i inne potrzebna rzczy" heheheeh
|
Ten facet jest jakiś dziwny. Raz mówi do dziecka żeby nie płakało i je przytula a innym razem wyzywa je od "suk". Inna sprawa w tym że on wciąż gada sam do siebie (nie zauważyłem żadnej chmurki, same dymki). Tematyka szczerze mówiąc nierzypadła mi do gustu. Podoba mi się natomiast samo wykonanie tego komiksu (estetyka itp.) Mam nadzieję że kolejne odcinki bedą ciekawsze. Przyznałbym 5 ale dlatego że to komiks to daję :
6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:46. |