![]() |
Można wszystkie składniki ściągnąć z interneu. A dokładniej ściągnąć księgę czarów, która daje wszystkie zaklęcia i składniki. Tak jest chyba najprościej! :lol:
|
mam pytanka bo abre mam od wczoraj:
jak dzieci mogą zdobywać łuski smoków??? - bo tego mi baaardzo brakuje :( czy znacie kody na magimony??? - tego też :( :P |
dzieci moga zdobyc muchomory, jak czesto laskoczesz swojego smoka, wtedy on sie poplacze ze smiechu :) a wyczesujac smoka mozna zdobyc luski ;)
a co do magimonow to chyba na stronie Cheapfrills jest wielofunkcyjna ksiega zaklec (wszystki skladniki, magimony itp.) |
dzięki wielkie! :) :) :)
a co do ściąganych rzeczy to już sciągać nie moge bo ostatnio mi simy rozwaliło i musiałam wgrywać od nowa :( - a kody są może takie jak np. rosebud (tyle że na magimony) |
Mam problem wyrusł mi niebieski kryształ co zrobić aby inne mi wyrosły ???????
|
Jeśli chcesz żeby wyrosło ci więcej magicznych kryształów to na twojej działce musi być dużo magi tzn. mósisz czaroiwać ,urzywać zaklęć itp. magiczne żeczy robić :D :D :D :D :D :D :D
|
jaq niestety nie mam tej gry ale postaram sie o nia <_< . iedlugo pozycze od kolezanki wszystkie czesci i je przegram. nareszcie bede mogla grac w wszystkie gry the sims, jush sie nie mogw doczekac :D
|
Ja też je mam one są na tej stronie gdzie ten grzybek.
|
UFO porwało mi sima co robić ???? :unsure: :unsure:
|
spoko ;) oddadzą ci go za parę (simowych) dni :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:48. |