![]() |
Wpisałam po prostu tak: bollprop TestingCheatsEnabled true.Wcześniej nie działał nie wiem :O
|
Cytat:
|
Cytat:
|
boolProp-problem!
Może i jestem przysłowiową głupią blondynką, ale nie mam pojęcia jak używać tego kodu!
Potrafię użyć wszystkie inne tylko nie ten: boolProp. Co trzeba wpisać do tej ramki od kodów??? Tylko boolProp, czy coś jeszcze? Czy jako spację pisuje się "_", czy zwykła spacja? POMOCYYYYY!!!! Wielkie dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam takie pytanko odnośnie opcji w tym kodzie, tej która pokazuje orientację seksualną sima. Wybróbowałam ją na kilku moich simach i gdy sprawdzam faceta to zawsze wyskakuje coś w stylu "my preference is for female" czyli że interesują go kobiety :D a gdy sprawdzam jakąś simke to wyskauje "my preference is for male and female" (czyli że interesują ją kobiety i mężczyźni). Raz sprawdzałam dziecko (chłopca) w wieku szkolnym i dowiedziałam się że jego interesują tylko mężczyźni :O czyli gdy on dorośnie to nie będzie sie interesował kobietami? od czego zależy ta preferencja? i czy da się ja zmienić?
|
Hehe... Homoseksualiści są wśród nas :D Tego sie chyba nie zmienia ;] |
Hehe no tak i biseksualiści też :P ale moze ktos jednak zna na to sposób, bo jednak wole simów heteroseksualnych :D
|
Napisałaś że opcja Zmień ubranie nie działa - a właśnie że działa, tylko że nie może być włączona pauza. Musisz po prostu wyłączyć pauzę i kliknąć tę opcję a dzięki temu zobaczysz jaki twoja simka lub sim mają stój ciążowy i coś jeszcze chyba piżamę.
P.S. Simka lub sim mogą chodzić w stroju ciążowym nie będąc w ciąży. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:47. |