![]() |
Odp: The sims 2 - Bon Voyage - nowy dodatek !!!
Cytat:
Myślę że bedą 3 dzielnice, ponieważ idiotycznie by wyglądało jakby obok Japonii był jakiś camping, a obok tego tropikalna wyspa:P |
Mi się jednak wydaje, że właśnie tak idiotycznie to będzie zrobione. W wakacjach też były ośnieżone góry obok upalej plaży :con:
|
super! szkoda tylko ze z kazdym kolejnym zainstalowanym dodatkiem gra chodzi coraz wolniej... xP
|
Zapowiada się super :)
Czas pokaże ;) |
ile zaplaciliscie za the Sims 2 Nocne życie, 4 pory roku i Zwierzaki?
|
Zalezy gdzie.... ja kupywałam w Empiku a tam niestety najdrozej chyba :P ok 79 zł. ale srpawdź na Merlin.pl tam jest taniej :)
Pozdrawiam |
niesamowite. ale ludzie jak wam sie zmiesci 6 dodatek na kompie? czekam na szczere odpowiedzi... bo mój młody xp juz nie wyrabia.
|
jak sie zmiesci? simsy mam zainstalowane na dysku d, gdzie mam jeszcze ponad 50giga wolne :) troche gorzej z pamiecia, powoli 512 przestaje mi wystarczac, ale zawsze mozna powylaczac jakies programy, ktore sa w tray'u :D
|
Następne newsy!
-Będzie można zrobić sobie wycieczkę statkiem i będą też różne zadania, tory przeszkód... -Zależy też w jakie miejsce pojedziemy będą Tancerze Ognia i Ninja -Będzie można kupować upominki, biżuterie które będzie można nosić lub je podarować innym simom. -Można odkryć "tajemnicze miejsca" :O -Można znaleźć skarby -Na plaży będzie można zbierać muszelki!!! :) info z http://sims2.fr/products.view.asp?id=32 |
A można się będzie nad morzem na tropikach kąpać???Bo jak tak to po prostu O.MY.GOD!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:59. |