![]() |
Odp: MaŁo OsÓb W Klubach Wieczorem
A ja mam możliwosć zaproszenia tylko dwóch osób :(
Na urodziny czy impreze mi wystarcza, ale np. na wesele chciałabym miec chociaż cztery osoby. Ps. A mi się wydaje, że to może od wielości działki i domu zależy? Na parcelach mieszkalnych. |
Ja uważam że więcej osób ile mieszka w wybranej okolicy nie przyjdzie, ale może się mylę
|
ja uważam ,że więcej osób niż jest w wybranej okolicy nie przyjdzie, ale może się mylę :O :paps:
|
Hmm... ja mogę zaprosic na przyjęcie 8 osób a mam bodajże 1 GB Ramu.. I u mnie w klubach jest po dużo osób... bo jak przyszłam do tej parceli było ok 8 a potem jak liczyłam ok 12 i ciągle przyłazili że aż wyszłam z tej parceli.
|
Ja mam 512 ramu, mogę zaprosić 2 osoby. Za to na parcelach publicznych w NŻ jest na pewno ponad 10 osób, bo aż trudno się ruszyć.
|
Niestety ci nie pomogę bo sama się z tym ubolewałam:(
|
No niestety... Jak chca to przychodza jak nie to nie : )
|
sora .ale ja jestem tępa w sprawach komputera i nie wiem co jest większe
1.67GHz czy 800MHz ?? możecie się już smiać :shy: ale chyba wieksze jest 1.67GHz .Przy okazji ja mam 256 RAM. i dwie osoby mogę zapraszać |
To ile osób można zapraszac, zależy od tego że sie ma jakiś dodatek, bodajże 4 pory roku, ja mam 1GB RAM, i przed tym dodatkiem też mogłem zapraszac tylko po 2 osoby
|
Im więcej masz przyjaciół tym więcej osób możesz zaprosić.
Ja mam 32 przyjaciół i mogo zaprosić 12 osób. A w klubie jest około 8 osób ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:35. |