TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   dziwne i smieszne przypadki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36994)

sympathique. 22.09.2007 19:46

Odp: dziwne i smieszne przypadki

Może to nie jest specjalnie dziwne... Ale moi Simowie wchodzą do jaccuzzi zimą (jaccuzzi na dworze) i się przegrzewają :/

skrzacik31 24.09.2007 19:37

Ja dzisiaj grałam swoją ulubioną rodzinką i była duża ulewa, trzaskały pioruny itp. Dwa razy zapaliło się drzewo w ogrodzie, ale deszcz ugasił ogień. Niby wszystko normalnie, ale gdy burza się skończyła okazało się, że wszystko w domu jest popsute ( telewizor nie działa, z kranów w łazience i kuchni tryska woda, z prysznica też, oświetlenie zarówno w domu jak i w ogrodzie nie chce się włączyć )! Awaria prądu w simach !?

shezza 25.09.2007 13:01

:D A mnie najbardziej śmieszy jak sim zamarznie. <3 Fajnie wtedy wygląda, zwłaszcza, jak podchodzi inny sim i odmraża go suszarką. :P :P :P

Majka96 28.09.2007 17:37

Mi kiedyś weszła simka (Agata ;)) do jacuzzi. Była burza z piorunami i jeden uderzył w Agatę. Wyszła jako simorośl... Dziwne, nie?

Monitkowa 13.10.2007 20:59

Moja simka ciągle po zabawie z pinginem chodziła spac... O.o
Nawet jeśli miała 3/4 zielonej energii... xD

MilQa 13.10.2007 22:18

ja lubię jak pioruny trzeskają w jabłonkę. :D mam sporo drzew a tylko to płonie. :)

hania 14.10.2007 06:35

gralam u kolezanki w sims2 i satelita spadla na jednego W DZIEŃ patryl na obloki i spadla ;)

Poli 96 19.10.2007 20:28

A moja simka wróciła z parceli publicznej z minimalną higieną i energią. A kiedy wyszła spod prysznica to zasnełsa mi na stojąco cała nago, a kiedy kazałam jej się obudzić i pójść do łurzka, to przespacerowała się po całym domu nago... :D B)

Agacia4 04.11.2007 12:37

Cytat:

Napisał kaja13
hej w tym temacie chciałabym sie dowiedziec co może sie zdarzyc smiesznego lub dziwnego co maxis nam zaoferowało.mi np. zdarzyło sie dzisiaj ze moja simka o 21:00 patrzyła sie w gwiazdy(nie przez teleskop tylko leżała na trawie)nagle coś głosno łupnęło patrze a to satelita upadła na moja simke :D satelita była zerdzewiała i wziełam do wypozazenia a simka zabita lezała na trawie przyszła smierc ale wybawiłam ją :D a co sie zdazyło u was???(i co może sie wg. zdarzyc w simsach 4pory roku)???

To nic dziwnego , że patrzała sie w gwiazdy nie przez lunetę . Masz poprostu w tym domu włączoną swoją wolę - czyli sim robi to co chce . A talampa czy co zardzewiałe to już jeso super :D

zelkam 23.11.2007 18:30

Mi się sim opalił w zimie.:laugh:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58.