![]() |
Odp: Usługi
Juziol - ten serial kręci Dimond na simy.pl. Serial nie jest twojej produkcji!
|
Cytat:
Zwykły plagiat... Mógłbyś napisać kto się nad tym naprazował |
Co do serialu - naprawdę świetny. 5 odcinek najlepszy! Taki zagadkowy. Mój serial nawet się nie umywa do tej wspaniałej produkcji. Cieszę się, że 'Usługi' będą w jesiennej ramówce STV :). Pozdrawiam, Désignér
Edit: Ale ja głupi, boże... :P Niepotrzebnie wdałem się w tą dyskusję, skoro wcześniej była już o tym mowa, ale ja głupi o tym zapomniałem :D. Nie wprowadzaj ludzi w błąd, Tonetti! :P Pozdrawiam! B) |
przeciesz ten 5 odcinek jest podoby do filmu piła
|
Patrze odcinek pierwszy, a tu muzyka z Ghost Mastera. Poprostu jak uslyszalem ta muzyke to m isie nie chcialo wierzyc, ze ktos na tym forum oprocz mnie w to gra.
Teksty sa powalajace "bede tesknic" "barbie". Ostre. 10/10 |
ych, też tak początkowo myślałam, że to nie jest prawdziwy autor.
Widziałam, tylko posty z tego tematu. Ostatecznie całkowicie przekonałam sie, że to jest jednak on. Ktoś, kto nie jest "dogłębnie poinformowany", nie zna pewnych faktów, nie będzie wiedział o co chodzi... Désignér - jednak jeśli jesteś na simy.pl powinieneś "coś" zrozumiec. Pomyślec na chwilę jak autor tego serialu... Co do tego odcinka, w kwestii montażu i operowania kamerą jesteś mistrzem. (Tak marginesem mówiąc, mnie MM ciągle wydaje się ograniczony, nie umiem już z nim pracowac, bo dostałabym chyba nerwicy xd.) W kwestii fabuły (ja oglądałam ten film -nie mam na myśli Usług,- ale tylko 2 częśc...) jest także ciekawie, choc nie miałam takiego "zaskoczenia" trochę...jak w wcześniejszych epizodach... Tylko ci pogratulowac, bo masz wspaniałą wyobraźnię, co jest jedną z podstaw tworzenia filmów, pisania książek itp. Pozdrawiam. |
Wy muki..
DIMOND I JUZIOL TO JEDNA I TA SAMA OSOBA,KPW? Już to przerabialiśmy :| Czy naprawdę jest wam tak trudno zrozumieć,że ktoś ma serial na jednym forum,a na drugim jest pod innym nickiem i też ten serial udostępnia?! Dżizaaas... Jeszcze raz ktoś wyskoczy z motywem "Juziol to nie Dimond blebleble" to się wkur...Zdenerwuję -,-" Podziękowoł! Cytat:
Oj ludzie...Naprawdę takie trudne sobie uświadomić,że Dimond sobie znalazł PO PROSTU INNY NICK? |
Cytat:
Możliwe, że jakis powód tego jest... Ale wynikaja potem z tego takie nieporozumienia, to może mylic... W końcu ludzi nie są wszechwiedzący XD aby tak wszystko wiedzieli od razu... |
Szczerze mówiąc odcinek mnie zawiódł pod względem fabuły. Poprzednie epizody były takie orginalne, a ten za bardzo przypominał piłę... To mi zgrzytało i oglądałam odcinek z jakby niedosytem...
Odcinek:5/10 |
Znowu ja muszę tłumaczyć za niego...
Skopę mu tyłek jak go dorwę na GG a na razie... Wcześniej jedna dziewczyna z SC narobiła rabanu,w tym temacie.Juziol porozmawiał z Unem,który zrozumiał sytuację i byliśmy już pewni,że wreszcie się skończy sprawa "pseudoplagiatu".Ale nieeeee,ludzie dalej wymyślają... PO CO?Powiedzcie mi,PO CO to wszystko? Wystarczyło przeczytać parę postów wcześniej,że już raz taka afera była ale wszystko zostało załatwione. Przestańcie już zbaczać z tematu i wymyślać bzdury! Powtarzam - JUZIOL I DIMOND TO TA SAMA OSOBA.Miał swoje powody,że znaleźć sobie nowy nick,i między innymi z tych powodów NIE umieścił tego nicka w prawach autorskich. Poza tym,za każdym razem jak da to na inne forum to ma dopisywać nick? o.O" Mam nadzieję że zrozumiecie i sprawa już została wyjaśniona raz na zawsze. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08. |