![]() |
Odp: Marzenia-mój pierwszy domdek na forum
OMG
o_O takie domki to ja budowałam w trzeciej klasie podstawówki kiedy odkryłam kod na kasę o_O 0/10 edit: przyczepie sie... dawno dawno temu...kiedy zaczęto budować pierwsze domy...człowiek wymyślił OKNA |
eeeee.....no cóż.Inni już napisali i ja się zgadzam
0/10 |
1/10. Strasznie tam ciemno, za duże, puste pomieszczenia... W ogóle nie ma tam elementów ozdobnych!
|
powiem tak:
To jest mój senny koszmar i niezwykle negatywnie charakterystyczny dom na tym forum. Jak ten cały Kononowicz (jest tak samo nieśmieszny jak to paskudztwo). Nie jestem wredna. Mówię co myslę. "Pochlebna krytyka" nie zawsze jest trafna. Twórca krytykowany nigdy nie postara się (przynajmniej ja nigdy nie widzialam) robić swoje rzeczy lepiej, niż mu wskazuje persona krytykująca. |
fuj... Moj braciszek w wieku siedmiu lat budowal w simsach lepsze domy :C
|
Misti, naprawdę nie lubię krytykować!
Ale muszę... Dom jest po prostu: beznadziejny. 0 gustu 0 klasy 0 elegancji --- Kotek jest śliczny :P Taki... Pulpecik :D |
Misti,muszę się przyczepić.
JA NIENAWIDZę dużych pomieszczeń.W dodatku prawie bez niczego.Lubię małe,przytulne pomieszczenia. A co do kota...Pulpeti.Ale ładny ;D |
Dom czarny, pusty.. Przypomina bardziej magazyn niz dom.
Zanim zbudujesz nastepny rozejrzyj sie jak np ty mieszkasz. Podziel dom na pomieszenia. Oraz wypelnij je czyms... |
Co To MiaŁo ByĆ! 1/1000000000000!
|
Nie Miej Tego Za Złe Ale Dom Jest Okropny
Pozdr. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:48. |