![]() |
Odp: Jaki jest wasz ulubiony stwór?
Trudno stwierdzić ,bo mam tylko Własny Biznes z dodatków :D
|
Ja najbardziej lubie wampiry i simsrośliny :D
Co do wilkołaków... Byłam nim raz, zaraz wyskoczył mi błąd ;) Zombi i Ufoków nie lubie ;P |
Ufo: Nigdy nie lubiłem ludzi o zielonej skórze.
Zombie to ja się bałem od urodzenia i nadal się boję(powinno mi przejść, ale cóż), więc nigdy nie robie z simów zombie. (Tylko raz zrobiłem, przez przypadek. Zleciałem wtedy z krzesła i doczołgałem się do reseta.) Wampiry mi się nie podobają. Te ich przerażające zęby... Roboty z WB to też potwory ? Jeżeli tak to... i tak mi się nie podobają. Wilkołaki mają za dużo cech wilka, a ja nie lubię psów. Simorośle są fajne, nie są ani trochę przerażające. No i mają tylko 3 potrzeby. Podsumowując: SIMOROŚLA są najlepsze. |
UFO: Nie cierpię, zawsze mnie odrzucały. Poza tym nic specjalnego nie można nimi robić.
Zombie: Nie lubię, takie głupie są. ;P Wampir: Całkiem lubię.;) Robot: Też nie lubię, nudno mi się nimi gra. :shy: Wilkołak: Dość fajne, jednak szybko się nudzą, przynajmniej mi. Simorośle: Nigdy nimi nie grałam. Podsumując: Najbardziej lubię wampiry. |
Ja najbardziej lubię wampiry, ale tylko dlatego, że... szybciej się poruszają niż Simy :shy: . Np. opcja
|
Ja lubie simorośl i wampira bo tylko to potrafię zrobić. :D
|
Taaa, lubie wampiry, UFO i simorosle xD Czuje tez, ze do gustu przypadnie mi stwor z najnowszego dodatku podroze, a mianowicie yeti. Z tego co czytalam jest dosc przyjaznie nastawionym stworzeniem i jak go zabierzesz do domu to bedzie dzieci nianczyl.
*bardzo przepraszam za braki w pol znakach, ale niestety nie jestem teraz w Polsce i ni jak nie moge sie z tym uporac :P |
Ja lubię wampiry i simorośle.
Zombie jakoś mi nie przypadły do gustu, wilkołaki też :P |
ja lubie i nie lubie wszystkich na swój sposób^^.
PLUSY: -simorośl-->fajną ma skóre i dodatkowe opcje np.wychoduj dzieciorośl.i tez może mieć złotą range i gadać z drzewami.a jej dzieci są tego koloru co ona a jeszcze nie trzeba uczyć ich chodzić itp. itd. -wampir-->dodatkowa opcja:ukąś w szyję,zakradnij się podleć tu....i inne.koffam jak podlatują gdzies bo są nietoperzami.i mają takie "wampirowskie" ruchy :P -zombie-->śmiesznie chodzi^^, :smirk: ,(P.S.jakie ma opcje?? bo ja nie wiem do końca bo tylko widziałam skóre i to jak chodzi.)ale podoba mi się. -wilkołak-->brak dodatku=zero oceny i opini^^ xP -UFO-->zero opcji normalny tylko zielony :P ale zawsze coś bo inna skóra.a potomstwo moze byc zielone :shifty: MINUSY: -simorośl-->jeden kolor oczu i nie mozna chyba zmieniac fryzury.:( -wampir-->w dzien musi isc spac xP :( :con: ;( :1smutny: :angry: -zombie-->moim zdaniem to takie niewinne stworzenia bardziej niz normalne struszki simowe :P więc nie komentuje -wiolkołak-->brak dodatku=zero oceny i opini^^ xP -Ufo-->tez do nich nic nie mam jedynie to ze muszą miec zawsze czarne całe gałki oczne:( a nie np. czerwone :D B) dobra the end mojej wypowiedzi :smirk: :) :D |
Ja generalnie lubie wilkolaki...i kosmitow :) heh
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:21. |