TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pryszcze (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37690)

Iminashi 16.10.2007 07:36

Odp: Pryszcze

a ile razy mieliście w simsach pryszcze?

ultraviolence 17.10.2007 14:53

Nie liczyłam, ale nie była to fenomenalna liczba.. Z siedem może :D Ostatnio jakoś rzadko gram nastolatkami.

Mafee 17.10.2007 18:42

Pryszcze występują tylko u nastolatków i w pewnym czasie ich życia.
Nie wiem dokładnie - czy to na początku, czy w środku, czy na końcu - musisz czekać.
Zaobserwowałam również, że jeśli Sim nie utrzymuje higieny, lub ma zapełniane paski potrzeb przy pomocą kodów to wyskakują mu pryszcze..
Za jednym razem aż trzy.

Ile razy miałam w Simach pryszcze?
Wiesz, nie hoduję ich - nie liczę i staram się, aby ich nie było ;P

Powodzenia ;D

Pozdroo :*

".. rozmawiam z kaloszem który spadł z półki.
-Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał."

Iminashi 18.10.2007 16:03

Cytat:

Napisał sperma_w_kapeluszu
ej dla mne to troche zalosne, plakac bo simy nie maja pryszczy.......
chcialabym miec takie problemy :)

ja nie placze :) a poza tym jak sie jest w moim wieku to sie nie ma wiekszych zmartwien

Tonetti 19.10.2007 12:14

U mnie simy często mają pryszcze... Bardzo tego nie lubię. Szpeci mi to simy i tyle. Ale pryszcze sprawiają, że gra jest bardziej realna. Każdy (prawie : P) w realnym życiu ma pryszcze, więc dali to również do gry. Pomysł z pryszczami nawet mi się podoba ;P

promys 19.10.2007 17:46

Cytat:

Napisał helena
U mnie, kiedy mam nastoletniego Sima w rodzinie, pryszcze pojawiają się same z siebie około połowy przebytego okresu życia nastolatka :P

U mnie tak samo ;) Poza tym ja sie ciesze jak ktorys sim przypadkiem nie ma pryszczy :P A ty to chcesz zrobic celowo :P
Chyba w prawdziwym zyciu nigdy nie mialas/es pryszczy ze tak cie do nich ciagnie :P

Iminashi 30.10.2007 08:44

Cytat:

Napisał promys
U mnie tak samo ;) Poza tym ja sie ciesze jak ktorys sim przypadkiem nie ma pryszczy :P A ty to chcesz zrobic celowo :P
Chyba w prawdziwym zyciu nigdy nie mialas/es pryszczy ze tak cie do nich ciagnie :P

potrzebne mi to do sima jako MNIE. Teraz leczę trądzik, ale kiedys mialam całą twarz w wągrach i krostach ;P

Patiszonek.xDD 02.01.2008 05:43

A ja mam trochę inny problem :( Mimo częstej higieny mój nastoletni sim - chłopak - ma ciągle trądzik...co mu zniknie to się pojawi nowy :( bez przerwy muszę "klikać" na lusterko i smarować go tą maścią...już nawet w obawach chłopak ma ' dostac trądzik ' czy coś w tym stylu :(... czy jest jakiś sposób ,żeby zwalczyć ten trądzik w inny bardziej skuteczny sposób niż tą maścią ? Strasznie mnie denerwuje ten trądzik...wiem ,że to bardziej 'upodabnia' simy do relnego życia...ale...lekka przesad ,żeby całe życie mieć ten trądzik.

psychickid 02.01.2008 07:31

Na pewno jak stanie się dorosły przejdzie mu, ale teraz cały czas radziłsabym smarować go tą maścią.

SimManiak 02.01.2008 08:06

Ja w simsy gram już strasznie długo, a pryszczy tam nie miał żaden z moich simów-nastolatków. I chce żeby tak zostało. :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:36.