![]() |
Odp: Pryszcze
a ile razy mieliście w simsach pryszcze?
|
Nie liczyłam, ale nie była to fenomenalna liczba.. Z siedem może :D Ostatnio jakoś rzadko gram nastolatkami.
|
Pryszcze występują tylko u nastolatków i w pewnym czasie ich życia.
Nie wiem dokładnie - czy to na początku, czy w środku, czy na końcu - musisz czekać. Zaobserwowałam również, że jeśli Sim nie utrzymuje higieny, lub ma zapełniane paski potrzeb przy pomocą kodów to wyskakują mu pryszcze.. Za jednym razem aż trzy. Ile razy miałam w Simach pryszcze? Wiesz, nie hoduję ich - nie liczę i staram się, aby ich nie było ;P Powodzenia ;D Pozdroo :* _______________________________ ".. rozmawiam z kaloszem który spadł z półki. -Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał." |
Cytat:
|
U mnie simy często mają pryszcze... Bardzo tego nie lubię. Szpeci mi to simy i tyle. Ale pryszcze sprawiają, że gra jest bardziej realna. Każdy (prawie : P) w realnym życiu ma pryszcze, więc dali to również do gry. Pomysł z pryszczami nawet mi się podoba ;P
|
Cytat:
Chyba w prawdziwym zyciu nigdy nie mialas/es pryszczy ze tak cie do nich ciagnie :P |
Cytat:
|
A ja mam trochę inny problem :( Mimo częstej higieny mój nastoletni sim - chłopak - ma ciągle trądzik...co mu zniknie to się pojawi nowy :( bez przerwy muszę "klikać" na lusterko i smarować go tą maścią...już nawet w obawach chłopak ma ' dostac trądzik ' czy coś w tym stylu :(... czy jest jakiś sposób ,żeby zwalczyć ten trądzik w inny bardziej skuteczny sposób niż tą maścią ? Strasznie mnie denerwuje ten trądzik...wiem ,że to bardziej 'upodabnia' simy do relnego życia...ale...lekka przesad ,żeby całe życie mieć ten trądzik.
|
Na pewno jak stanie się dorosły przejdzie mu, ale teraz cały czas radziłsabym smarować go tą maścią.
|
Ja w simsy gram już strasznie długo, a pryszczy tam nie miał żaden z moich simów-nastolatków. I chce żeby tak zostało. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:36. |