TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Martwi ludzie" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37786)

Anima Vilis 21.08.2007 17:55

Odp: "Martwi ludzie"

Misti12, albo mi się zdaje, albo celowo piszesz bezsensowne komentarze, aby sobie nabić licznik -.- Kogo obchodzi, że komentarz Juziola ma tyle linijek, co Twoje FS, które i tak niedługo porzucisz? Tutaj bardziej liczą się uwagi na temat FS -.-

Naomi, uwielbiam Twój styl pisania.
Piszesz naprawdę świetnie.

Czytając to, bez problemu przeniosłam się w miejsce akcji Twojego FS.
Jak napisała Kasiunia14lat, użyłaś świetnych porównań i doskonale opisałaś uczucia głównej bohaterki, czego Ci zazdroszczę, bo ja nie umiałabym tak wczuć się w inną postać i opisać jej uczuć.
Napisałaś też, że specjalnie dla tego FS zgłosiłaś się na wolontariat, żeby lepiej poznać to o czym piszesz i lepiej się wczuć w rolę. Podziwiam Cię za to.

Opowiadanie mimo tematyki, która zmusza do refleksji, czyta się jednym tchem i niesamowicie wciąga. Miłym dodatkiem są też ładne zdjęcia, ale treść jest najważniejsza.

Pozdrawiam i czekam na następny odcinek. :)

Fảlivrin 21.08.2007 18:22

Jak obejrzałam pierwszy odcinek od razu mi się spodobał! :) jest świetny!

A tak poza tym uwielbiam Twoje screeny z simsami jak bara bara, nie są takie jak inne, są pociągające i czuć tą namiętność :D

Soll 21.08.2007 21:07

Cudownie piszesz!!! A to FS jest po prostu świetne!!!

Jaredka 22.08.2007 11:45

Naomi Twoje fotostory jest poprostu cudowne:). Robisz świetne opisy i dzięki temu można sie wczuć w treść. Ja z reguły nie czytam bo mnie mało co wciąga - ale Twoje fotostory poprostu przeczytałam jednym tchem. A to do mnie nie podobne;). Treśc tego fotostory naprawdę jest ciekawa i mnie osobiści zmusiła, choć może to złe słowo - do przemyśleń nad życiem, śmiercią. A do tego piękne zdjęcia:) Masz naprawdę talent do pisania:) może kiedyś napiszesz jakąś książkę:) życzę Ci udanej pracy nad następnymi odcinkami:) pozdrawiam:)

Naruto 22.08.2007 17:31

Wow! Nie moge sie doczekać następnego! To jest supreerr normalnie czułem się jakbym był w ich domu przy niej niewidzialny... 1000000000000000000000000000/10

Miau 22.08.2007 17:51

Naomi, twoje Fotostory mnie bardzo zaciekawiło. Świetnie napisane, prawie żadnych błędów. Też chciałbym umieć pisać tak jak ty, jednak to nigdy nie będzie w moim zasięgu. No i nie mogę się doczekać następnego odcinka.
Ocena: 10/10. (Nigdy nie byłem dobry w ocenianiu, ale tu sprawa jest jasna)

Monka_Kociara102 23.08.2007 15:57

Naomi!Pisz te fs!Błagamy cię!

Anastazja 23.08.2007 16:11

Cytat:

Napisał Monka_Kociara102
Naomi!Pisz te fs!Błagamy cię!

Naomi właśnie sie zakochała i trudno jest mi pluć jadem

proszę o chwilowe zamknięcie tematu, będę miała koniec to poproszę o jego otworzenie

Dziękuje bardzo.

Macie moje słowo, ze dokończę opowiadanie i wszystko wyjaśnię
o czym ono jest

Monka_Kociara102 23.08.2007 16:13

Cytat:

Napisał Naomi
Naomi właśnie sie zakochała i trudno jest mi pluć jadem

proszę o chwilowe zamknięcie tematu, będę miała koniec to poproszę o jego otworzenie

Dziękuje bardzo.

Macie moje słowo, ze dokończę opowiadanie i wszystko wyjaśnię
o czym ono jest

Ale co jest Naomi?

Chryzantem Złocisty 23.08.2007 16:16

A co Cię to obchodzi? =d
To jej prywatna sprawa =d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:05.