![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
A ja mam pytanie - co z rasami np. psów ściągniętych do TS2 zwierzaki z np. modthesims2? Też do downloads?
|
Mam pytanie! Czy kto kolwiek ściągał coś ze strony http://www.raonsims.com/ ? I czy rzeczy tam zawarte maję mesh?? Ważne, pilne, proszę o odp:*
|
Cytat:
Cytat:
|
a ja i tak nie moge sciagnac tych plikow jakby ktos mogl jakos bardziej szczegolowo to opisac.wszystkie kroki. bylabym wdzieczna:( bo ja naprzyklad nie moge sciagnac mesh'a!
:( |
Cytat:
|
Ja zrobiłam to wszystko, a w grze nie mam dodatków..
A gdzie one się pokazują w grze, bo może tylko znaleźć nie umiem... |
A ja nie mam pliku Downloads ;(
No i dooopa |
nie pliku, a folderu. i wystarczy go samemu stworzyc, wrzucic do niego sciagniete rzeczy i wszystko bedzie smigac.
|
Właśnie, a propos folderu Downloads. Ostatnio usunęłam grę i zainstalowałam od nowa ( zbyt duży bałagan :)) . Folderu nie było i musiałam go stworzyć sama. No i pojawił się kolejny problem. Wpakowałam do niego te same dodatki z neta co miałam zanim grę usunęłam. Większość z nich nie działa. gdy wchodzę do gry pokazuje się takie okienko z obiektami zmodyfikowanymi, gdzie można włączyć lub wyłączyć dane obiekt, tylko że nie ma tam połowy tych elementów co wpakowałam do downloads. Ktoś może mi pomóc?
|
Tzn miałam na myśłi folder ;P
A wgrałam i nie ma :( (wypakowałam jakby co ;p) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:05. |