TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37815)

mario 28.08.2007 13:39

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

I oto przedstawiam finałowy odcinek serialu. Jest to dopiero cz. I, więc nie dzieje się zbyt wiele, jednak pojawia się nowy osobnik. Część druga nie wcześniej niż za tydzień... :con:

Część I odcinka 10 / Obejrzyj na YouTube

Ilona z Freezą wracają do domu, ale po chwili pojawia się Naevarra i ostrzega przed pewną osobą. Freeza z Iloną na początku w to nie wierzą, jednak chwilę później owy mężczyzna się pojawia i usiłuje odebrać moc Freezie, za to, że go w pewnym sensie zdradziła.

wanilia 29.08.2007 19:02

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowy

A mnie się serial jak na razie bardzo podoba (nie obejrzałam jeszcze wszystkich odcinków). Napisz proszę, jaki masz dodatek, że masz takie fajne meble np. w kuchni u Ilony ;)

mario 09.09.2007 08:56

No i jest! II część finałowego odcinka! Mam nadzieję, że nikt nie zapomniał o moim serialu, bo ponad tydzień temu wstawiałem poprzednią część. Zaraz wstawię ostatnią część 10 odcinka, czyli III. Tym zakończę I serię serialu. A teraz II część:

Obejrzyj na YouTube ;)

Przed chwilą wstawiłem III część. Oglądnijdcie ;):

Obejrzyj na YouTube

The FerG 09.09.2007 18:37

Wow fajne tylko bylo wida pare takich drobnych złych sklejeń ,ale ja to olewam :smirk:

10/10 bym postawił nawet więcej :smirk:

Tylko mam pytanie tam na końcu pisało ''koniec pierwszej serii'' to znaczy że będzie więcej czy nie?

mario 09.09.2007 19:15

Na blogu o serialu pisałem, że w środę za tydzień będzie 1. odcinek II serii. Będzie się rozgrywał najpierw w domu Ilony, później pojadą wszyscy na wakacje na Wyspę Twikkii. :D I w ten sposób rozpocznę II serię serialu. Zajrzyjcie na bloga, żeby poczytać opisy bohaterów i ciekawostki. Adres na samym dole w sygnie. :P Zapraszam! :)

Ariedale 09.09.2007 19:24

Byłam na blogu, fajnie zrobiony:) Już nie mogę sie doczekać drugiej serii kocham ten serial. Tylko trochę mi się nie podobało,jak na koniec wszyscy stali w żądku i przedstawiałeś. Lepiej byłoby chyba dać kadry z filmu z podpisami, ale to już moja fantazję pozdro:)

mario 23.09.2007 17:15

Chciałbym przedstawić 1 odcinek II serii! :) Wiem, że wszędzie zapowiadałem na 26.09, ale nie mogłem już wytrzymać do środy, tyle czasu mam już ten film na dysku. Wrzuciłem na YouTube i można oglądać. 2 odcinek za to będzie w środę 26. Zapraszam do oglądania i komentowania! :)

Odcinek 1: Wymarzone wakacje, cz. I / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 1: Wymarzone wakacje, cz. II / Obejrzyj na YouTube

Ariedale 23.09.2007 17:51

Jak dobrze, że już niedługo 2 odcinek:)

mario 26.09.2007 13:52

Zapraszam do obejrzenia 2-go odcinka! :)

YouTube - Obejrzyj

The FerG 26.09.2007 15:09

Wow fajne :)

Głupia Amber :smirk:
I głupi Oromar :smirk:

Już nie moge się doczekac co będzie dalej :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43.