![]() |
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Cytat:
|
Cytat:
|
Domyślam się, że skoro można używać kodów na ustawianie mebli pod kątem 45 stopni i na ustawianie obiektów poza siatką, to zapewne można też używać też moveobjects on. Zapytać jednak nie zaszkodzi, więc pytam, czy można go używać?
I jeszcze jedno: czy mogę zmienić te fundamenty na takie zwykłe z cegły? Tak żeby można było pokryć je farbą? I czy w ogrodzie można coś wybudować: Jeziorko, basen, mostek, altankę? Z góry dziękuję za odpowiedź :) |
Fảlivrin - Można używać rzeczy ze wszystkich dodatków,jakie posiadacie!
Ale żadnych obiektów z internetu. ;) Nawet sufitów,z czego nie jestem zadowolona :( No ale trudno... Irbis :wub: W ogrodzie możesz zrobić co chcesz-to zależy tylko od twojej inwencji.Eámanë wspominała o tym :) |
No ja też uważam, że to nie jest do końca fair! Ja np. mam tylko TS2/ZW/CPR i na pewno (!) nie mam takich samych szans jak osoba mająca wszystkie, lub większość dodatków. Nie do końca chyba ten konkurs przemyślany, dlatego raczej w nim nie wezmę udziału... :|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ja mam dość głupie,ale ważne dla mnie pytanko.
Czy dom trzeba udostępnić do pobrania?Do prezentacji dać link do ściągnięcia?Czy jest to niekonieczne? |
Buuu... Ale ja żem nieszczęśliwy ;( Zapomniałem się i dodałem fundamenty pod kominek, bo inaczej się nie dało... Kurde x| Ea, czy to już naruszenie regulaminu? Bo to było naprawdę bardzo ważne x| Wręcz konieczne... Nie da się na to przymknąć oka?
x| EDIT: Kurde... Więc jednak sie nie da przymknąć oka(why? Bo to by było be xD)! Idę zrobić to co Harry Potter kiedy był wściekły - walić głową w ścianę i mruczeć "benc" |
Cytat:
A poza tym z tego co pozwoliłem sobie sprawdzić to posiadasz praktycznie wszystkie dodatki, także ten tekst jest nie na miejscu. Też bym mógł być taki mądry jak bym je wszystkie miał... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:50. |