![]() |
Odp: Ulica Słuszna 135 by Irbis
*umarłem* ten dom to istne cudo :D Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Od razu, gdy zobaczyłam bryłe i ogród dom bardzo mi się spodobał. Mimo że nie jest to "nowość" to btyła wyszla ci wpros cudnie i wyglada niemal że realnie :) Gorzej z wnętrzem ... Owszem jest w tym jakiś pomysł(szczególnie te schocki i coś w stylu "parapetu" bardzo mnie zaciekawiły) to parter nie przypadł mi do gustu. jakoś tak ciemno i "szaro". Piętro jest o niebo lepsze! Sypialnia to najfajniejszy pokój! Gustownie, elegancko, ale bez przesady :) Pokoj dziecka i nastolatka trochę puste, ale również całkiem fajne.
Ocenka: 8/10 |
No trudno. I mam do niej pytanie. Czy mogę wykorzystać ten pomysł na półpiętra, zbudować dom (inny) i umieścić go na innym forum?
|
Cytat:
Co do powyższego pytania: tak, możesz zbudować sobie dom z półpiętrem i pokazać go na innym forum. Wiele osób przecież buduje domy z półpiętrem więc możesz i Ty :) Cieszę się, że dom moich simów kogoś zainspirował i życzę miłej zabawy. Witam wszystkich po długiej nieobecności mojej :D Irbis |
Takie pytanko(znowu, echh).
Jak robisz te półpiętra? Kodem czy tymi półpiętrami z trybu budowy?? O ile można wiedzieć:P:P |
Cytat:
Polecam więc dział z poradnikami - zapewne znajdziesz coś na ten temat :) |
Domek dla lalek. W tej kategorii - może być.
Wrażenia 6/10 |
Cytat:
|
Ładny, dobrze zagospodarowany domek. Przeraża mnie tylko ten salon.
Moja ocena to 6,5/10.:):):):) |
Bryła i ogród ładny^^
Ale w domku w środku nie wszystko mi się podoba ten dywan w salonie trochę dziwnie.Najbardziej podoba mi się sypialnie ocenka: 7.5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:47. |