TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze rekordy !! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37945)

Fảlivrin 19.08.2007 23:05

Odp: Wasze rokordy !!

no to ja Was zatkam! ;P Moją ukochaną rodziną (której wystawiłam domki, screeny na tym forum) gram od pojawienia się dodatku NOCNE ŻYCIE! :D:D (a umiałam ten dodatek od premiery). Trochę mają lat już, ale ciągle ich odmładzam eliksirem. B)

..::lOvE::.. 20.08.2007 04:45

Cytat:

Napisał Fảlivrin
no to ja Was zatkam! ;P Moją ukochaną rodziną (której wystawiłam domki, screeny na tym forum) gram od pojawienia się dodatku NOCNE ŻYCIE! :D:D (a umiałam ten dodatek od premiery). Trochę mają lat już, ale ciągle ich odmładzam eliksirem. B)

I jeszcze odmładzasz...Masz ode mnie pełen podziw ;*

Ja bym tyle nie mogła grać jedną rodzinką..po za tym ze mam jeden dodatek.. :con: WB i to na dodatek mi sie nie podoba xD Ale jutro będę mieć 4PR i Pets :D

Vorbei 20.08.2007 07:36

Uuuu xD Mi jedną rodzinką najdłużej...od 2006 września gram do dzisiaj.. czyli 7 wrzesnia będzie już roQ xD Pozdro ;* :)

Reggie 28.10.2007 19:56

hahah stary temat...
Pozwolę sobie odświerzyć (coś dzisiaj mam taką wielką ochotę pogrzebać w tych tematach o the sims 2... xd)

Najdłużej? Nie wiem ile to było 3-4 miesiące... Rodzinką Rose (moja i kuzynki, rodzina z FS przyjaźń za przyjaźń, której niestety już nie mam)...
świeni byli...

I jeszcze chyba też z 4 mies. rodzinką Lindy... Lubiłam ich, pamietam, że była wyjątkowa bo o 21:35 27.02 urodziła mi się Lenka (moja ulubiona simka) i o tej samiej godzinie (mniej więcej) i tego samego dnia zamarł mój dziadek i byli tacy... inni. Bardzo żałuję, że nie mam już tej rodzinki, ale to było dawno, chyba 2 lata temu..

Rëñáës 29.10.2007 07:24

Ja też chce :P
No więc najdłuższa rodzinka to wtedy gdy The Sims 2 dostałem (nadal gram tą rodzinką) czyli jakieś 3 lata...

Hejlok 29.10.2007 09:13

Ja 3 miesiace. Lipiec, sierpień, wrzesień. Tak jak LOVE.

mysza95 29.10.2007 11:59

Najdłużej?Miesiąc!Więcej nie dałam rady bo miałam reinstalkę Windowsa, ciągle mi się wieszał, a po za tym to miałam pirata i ciągle coś sie psuło.Grałam simką którą stworzyłam i miała na imię Ula(nazwiska nie pamiętam).A tak wogóle to ja gram na przemian wszystkimi simami.

Iminashi 29.10.2007 13:11

Cytat:

Napisał mysza95
Najdłużej?Miesiąc!Więcej nie dałam rady bo miałam reinstalkę Windowsa, ciągle mi się wieszał, a po za tym to miałam pirata i ciągle coś sie psuło.Grałam simką którą stworzyłam i miała na imię Ula(nazwiska nie pamiętam).A tak wogóle to ja gram na przemian wszystkimi simami.

wiem, ze bede nudna ale tu nie gadamy o piratach

Nuda 04.11.2007 17:19

Ja gram max tydzień :con: Póżniej tworze nową rodzinke i tak w kółko (a wyobrażnie mam nie małą ) :D

kotek23 04.11.2007 17:25

Ja?
To zależy...
Ale chyba miesiąc... Bo rodzinka mi się zaczyna nudzić po dłuższym czasie...
Robię nową, albo gram starą, ale jakąś inną...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:20.