![]() |
Odp: "Erica"
Ech...Coraz więcej wymówek..
Ale ja Ci jeszcze wierzę... Mam nadzieję,że obejrzymy drugi odcinek jeszcze w tym roku... =d |
No to weź angielską wersję simów włącz. ;P
Mam nadzieję, że doczekamy się kiedyś tego odc. |
łaaa... jakbym widziała moją rodzinkę, a raczej moją mamę i młodszego brata :/ Bo mojego taty nie obchodzi co robię przy kompie... mam nadzieję że odcinek wogóle się kiedyś pojawi :)
|
rozumiem cie ostatnio moge grać tylko 1-2 godz w simsy i 1 godz interntet zależy od humoru mamy bo tata działa na jej polecenie jak jakiś robot
:wacko: a następny odcinek przydał by się też |
Już się bałam, że się poddasz ;) Cieszę się, że jest kolejny odcinek, tylko troszkę gorzej ze stylistyką, dużo powtórzeń. Akcja się rozwinęła, ale jak dla mnie jest troszkę nudnawo, lepsze dymki, ładne zdjęcia. Czekam na kolejny odcinek i wtedy ocenię. Trzymam kciuki, i pracuj nad mniejszą ilością dialogów i powtórzeniami. Pozdrawiam.
|
Noo, fajne. Tylkosz szkoda, że będziesz robiła tak długo, ale... Trzeba wyrozumiałości.
Podoba mi się. Czekam na następne odc. :) |
Cytat:
EDIT: Cóż, nie napisałam nic o fotostory. Teraz napiszę. Hmm... Całkiem fajne, ale... coś mi nie pasuje. Nie wiem co, hmmm... no trudno. ;) Jestem taka niezdecydowana :D Gdybyś zrobiła sondę, na dzisiaj Twoje FS oceniłabym na 3 lub 4, chociaż bardziej pasowałaby mi czwórka. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona. :) Pozdrawiam. |
Cytat:
|
A to niespodzianka. Dziwne. A ja byłam pewna, że PNG jest dużo mniejsze rozmiarowo od BMP. Coś mi się musiało pomylać :P A o Gimpie nie słyszałam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:21. |