![]() |
Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff
Pierwszy styl (Barbie) jest okropny. Jak na mój gust to jest pokój dla dziecka... małego, a nie dla nastolatki. :con:
Drugi (surferowy) ujdzie w tłoku, całkiem ładny, ale te porozrzucane ubrania wyglądają badziewnie. Jakby były z tektury... A trzeci mi się nie podoba ani trochę (oczywiście jest lepszy od stylu 1). Co to ma być? Komnata wampira? Packu nie kupię na pewno, nie wywalam kasy w błoto. Jak dotąd jest to pierwszy mini-pack, który mnie odrzucił po trzech screenach. :wacko: |
Dowiedziałam się że, w tym mini packu, pojawi sie nowa piosenka:
Cytat:
|
Mi też sie nie podoba pierwszy ale za to 3 jest fajny.Ale się troche rozczaroałam że tylko 3 style :/.Może kupie może nie.
|
To tak jakbyśmy za jeden dodatek zapłacili 50 gr. ,ale ten mini pack akurat kupię
|
A ja nie wiem jeszcze czy kupie , jak wysłucham opini innych po kupieniu dodatku to się zdecyduje ;)
|
Ja kupię, bo planuję całkowicie uzupełnić kolekcję The Sims 2 :).
|
Ja też chyba kupię. Chociaż nienawidzę robić dzieciaków i nastolatków, bo muszą odrabiać zadania domowe!!!! :no:
|
Trochę to nudne będzie. Same rzeczy dla dzieciaków...
|
To chyba dobrze? Odkąd siedzę na tym forum, to wszysyc narzekają na brak rzeczy dla "dzieciaków", przede wszystkim dla nastolatków, a dla tych też coś będzie w tej paczce. :)
|
Tak zawsze dawali jakieś rzeczy dal dorosłych ale teraz to nareszcie coś będzie. Kupię ten mini pack. ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:39. |