![]() |
|
Odp: Jakie simy macie zainstalowane?
Temat jest z 2007 roku. Skąd wiesz, może wtedy nie było listy gier w profilu. Poza tym taki temat daje lepszy obraz, i łatwiejszy dostęp do informacji o grach wielu użytkowników.
The Sims, Balanga, Wakacje, Zwierzaki, Gwiazda. ^^ Z tym, że Gwiazdy nigdy nie zainstalowałem(xD), Balangi chyba też nie. |
zainstalowane mam The Sims, Swiatowe Zycie, Balange i kreatora. dzieki temu simsy stworzone przeze mnie sa fajne ^^.
|
Wszystko oprócz Abrakadabry. I chyba ze sto dodatków z neta ;) Dwójki jeszcze nie mam.
|
Mam wszytskie dodatki I jets ok :)
|
Nooo... wszystkie?
|
Ludzie, to nie jest temat o TS2 ;/
Mam wszystkie oprócz Abrakadabry (a podstawę w wydaniu DE) |
Och! Przypomnialy mi się stare dobre czasy. Ze wszystkich dodatków posiadałem jedynie Abrakadabrę (ta urzekająca fasolka do nieba i kolekcjonowanie kryształków...), niestety teraz nawet podstawy nie mam :(
|
Mam wszystkie - tyle, że aktualnie kurzą mi się na półkach. Nie mam jakoś czasu ani ochoty ich instalować, chociaż czasem trochę mnie kusi :D W TS2 brakuje mi porządnego dodatku typu "Gwiazda" czy "Abrakadabra". W OŻ jest zdecydowanie za mało magii - ba, mam wrażenie, że nawet nie przyłożyli się do jej wykonania. Ot, taka robota na odwal. A elementów z "Gwiazdy" jest naprawdę mało - ledwie marne karaoke czy stół do masażu... Najfajniejsza właśnie w jedynce była możliwość zrobienia ze swojego szarego ludka światowej sławy aktorki, modela albo piosenkarki :D
|
Cytat:
Ale np. Abrakadabrą się nie zachwycałam. Teraz nie mam zainstalowanych żadnych, ale kiedyś namiętnie grałam, a miałam wszystkie dodatki. Ps. A posty powyżej usuwam, bo o The Sims 2 jest osobny temat... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:43. |
|