TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Wasze zwierzątka z The Sims (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3841)

likagirl 05.04.2004 18:44

Cytat:

Originally posted by Emilcia@Apr 3 2004, 05:39 PM
Jak kazalam simowi postawic talerz z jedzeniem na ziemi to piesek podrzedl i zaczal jesc z tego talerza.
też tak miałam i to nieraz.A nigdy nie kupuję kota jak mam w domu złota rybkę bo potem ją zawsze zjada!Albo nieraz dobiera się do ptaszków!Nie to co grzeczny piesio.No prawie zawsze jest grzeczny , jak nie kopie dołków, nie pije wody z ubikacji, nie niszczy grządek(co się rzadko zdarza), nie goni listonoszki.Ale to nawet fajnie wyglada jak ta dziewczynka ucieka i krzyczy :P

Ersa 05.04.2004 18:52

Moje ziwrzątka mają i posłuszeństwo, dobre wychowanie i sztuczki na maxa :) Moje kotki nie jedzą rybek, ani ptaszków, chyba, że niezmiernie głodne ;) Przede wszystkim mam pieski, z kotami jest większey problem :D Lubię mić też rybki i żółwiki :P Ptaszki ssstrasznie paskudzą :D

Super Simka 07.04.2004 16:42

Ja sie zgadzam w pełni z Wampirencja koty sa superowe i poza tym porzyteczne koty tepia myszy, króliki i to cos podobnego do świstaka, a psy nieee. Koty łażą do kuwety a psy szczają ci wszedzie kotynie kopia dziur i nie gonia listonoszy a prze psa masz większe rachunki zawode bo pije z kibla a i jeszcze coś KOTA NIE TRZEBA MYĆ :D :lol: :D :lol:

Kama2002 07.04.2004 16:57

Myślę, że i koty i psy mają jakieś plusy i minusy. A co do posta Super Simki, to co z tego, że kota nie trzeba myć, skoro trzeba mu usuwać żwirek z kuwety? :) Niezastąpiony przy tej czynności jest stary, dobry kamerdyner :) U mojej Gieni Kat, która ma ok. 7 kotów kamerdyner nie robi nic innego, jak tylko chodzi i sprząta żwirek i zdechłe myszy, heh :D
pozdro
Kama

Becia 08.04.2004 08:06

powiedzcie mi, w jaki sposób można nauczyć kota polowania?? :ph34r: :ph34r:

Kr0nica 08.04.2004 08:11

Cytat:

Originally posted by Becia napisano Apr 8 2004@ 09:06 AM

powiedzcie mi, w jaki sposób można nauczyć kota polowania??

Becia mozesz kliknac na myszki, ktore biegaja po domu, albo na takie zwierzatka - Nieswiszczuki i wydac komende "Poluj". Twoj kotek powinien sie sukcesywnie szkolic w polowaniu ;) Pozniej juz bedzie to robil sam :)

Pozdrawiam

Z@GUBI()N@ 08.04.2004 15:12

:lol: ja uwielbiam żółwie :D

*Termin@t{}R* 08.04.2004 16:52

:lol: Ja uwielbiam psy koty nie zbyt bardzo ;) A co do tego to mi sie simsy nie chcą włączyc (zwierzaki) i dawno nie grałem :( :(

Becia 09.04.2004 12:02

Ja uwielbiam pieski. Są takie miłe, ładne i mądre. Poza tym u mnie koty się nie sprawdzają, bogdy mam kota to nie przychodzą do mnie anie nieświszczuki, ani skunksy, ale za to kiedy mampsa to wszystkie zwierzątka przyłażą i niszczą grządki. ;)

Henryk Ćwir 09.04.2004 18:34

Nie wiem czemu lubię papużki faliste... Tak fajnie wariują w tej klatce. A no i moja domowa (prawdziwa) papuga, jak słyszy je w grze, to sama się zaczyna drzeć wniebogłosy. Wybrałem więc w sondzie właśnie papużki faliste. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05.