TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Podróże - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38426)

Sacline 09.09.2007 17:16

Odp: Wrażenia z gry

A co do kieszkonkowca ,nie okradł mnie ,ale jak byłma podróżnikami w trzech jeziorach ,na polu namiotowym przyszedł ,tak jak by ,,weszył" i chciał witac moich simów .Anulowałam .Potem jkiegos matriksa przywitał ,boze jak to wyglądało !

Lilith 09.09.2007 17:43

Cytat:

Napisał Miau
Ja kupiłem właśnie w sklepie dla idiotów (czy jakoś tak) 7 września i było dużo egzemplarzy. Przynajmniej w Toruniu tak było... A co do tematu to uważam, że jest to jeden z najlepszych dodatków do TS2 (obok NS, CPR i ewentualnie WB, chociaż Z też nie było najgorsze).
Edit: Czy ktoś wie jak usunąć opaleniznę ?

yyy... Ja też! Byłam z kumpelą. Myślałam, że z Torunia tutaj nikogo nie ma a tu taka niespodzinka :laugh:

Sylvanna 11.09.2007 10:50

Cytat:

Napisał magda1984
Szkoda tylko ze nie mozna kierowac osobami,przyjaciolmi, ktorych zabieramy ze sobą.

Kod boolProp controlPets true załatwia ten problem :).

Mnie gra się podoba. Wiadomo, że po jakimś czasie i wyjazdy na wakacje się znudzą, ale wg mnie zajmuje 2-gie miejsce po 4PR. Najbardziej podoba mi się to, że simy mogą kąpać sie w morzu. No i że mogą się teleportować - ogromna oszczędność czasu :P.

Ancalimë 14.09.2007 17:37

Wg mnie najlepszy dodatek. Najbardziej podobają mi się wakacje na wyspie Twikkii i w Trzech Jeziorach... E tam wszystkie są fajne!

Greenlyme 14.09.2007 17:41

Bardzo mi się podoba.Chyba nawt lepsze od CPR, ale pewnie jak każdy dodatek, szybko mi się znudzi.

Oladelbezel 14.09.2007 17:47

Mi tez sie narazie najbardziej ten dodatek najbardziej podoba, a w szczegolnosci wyspa na ktorej jest morze ;d podroze RLS :))

juice 15.09.2007 11:39

Biżuteria też nie jest najfajniejsza:( lepsze można w necie znaleźć.
Jest pare ładnych kolczyków,ale reszta taka sobie.

Są też nowe ubrania,ale nic specjalnego.

Mi biżuteria się podoba ;P . Ale co do ubrań się zgadzam :smirk: .

P.S. Jak wygląda kieszonkowiec ?

Lilith 15.09.2007 11:56

Kieszonkowiec nosi taki kapelusz, i stroj lokalny. Zagaduje cie i wyciąga Ci kase z kieszeni

Tonetti 15.09.2007 15:43

Podróże bardzo mi się podobają. Najlepsza jest wioska Takemizu (czy jakoś tak). A z takich drobiazgów podoba mi się rzut siekierą, opalanie się, pływanie w morzu czy Wielka Stopa. Fajne stworzenie ;) . Jeszcze wiele rzeczy mi się podoba ale już nie chce mi się pisać :) B)

Isia_xD 15.09.2007 16:31

Ogólnie dodatek mi się podoba ;] Jak na razie chyba najlepszy ;) Heh ja widziałam tego kieszonkowca ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:57.