![]() |
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Jako, ze powyzsze pytanie dotyczy mojej pracy, rowniez prosze o odpowiedz, chociaz moim zdaniem sformulowanie "dlatego liczba zamieszczonych screenów powinna mieścić się między 9 a 25" nie zabrania zamieszczania powyzej 25 zdjec. ;)
|
Cytat:
|
Skoro wszyscy się stosowali do tego regulaminu dlaczego miałbyś/miałabyś być wyjątkiem? :-) Według mnie przedział ten jest oczywisty i nie powinno się umieszczać zdjęć w ilości przekraczającej 25.
Pozdrawiam Mathea |
Co się stało? Czemu sonda jest zamknięta? :O
|
Przepraszam, już poprawiam :)
|
Cytat:
Poza tym dziwne jest dla mnie to, że pozwalacie edytować posty zgłoszeniowe.. to tak, jakby ktoś nagle edytował post, zmieniając całkowicie zdjęcia, bo uznał, że teraz, po obejrzeniu reszty zgłoszeń nie ma szans na wygrane... zresztą, jak sobie wolicie. Ja tylko wyrażam swoją opinię... ;] |
Mathea, nie wiem dlaczego tak uczepilas sie mojej pracy, nie bierzesz nawet udzialu w konkursie. Owszem, wstawilem zbyt duza ilosc zdjec (zle zinterpretowalem regulamin - moj problem), i po uwagach na ten temat ograniczylem ich ilosc - jak sama slusznie zauwazylas jest mozliwosc edycji prac zgloszonych do konkursu, wiec z niej skorzystalem.
Aby zakonczyc temat prosze moderatorow o usuniecie mojej pracy z sondy, jesli uznaja to za stosowne. Pozdrawiam. ;) |
Nie tylko ona się Ciebie uczepiła, ja też miałam "ale" co do Twojej prezentacji domu. Jak już wcześniej wspomniałam, można było opacznie zrozumieć "powinno mieścić się pomiędzy", jednak regulamin jasno mówił, ile fotek z każdego pomieszczenia wolno pokazać.
Jednak w tym temacie ja (podejrzewam, że Mathea też) głównych pretensji nie kieruje do Ciebie (źle zinterpretowany regulamin - mocno naciągane, jednak możliwe - stało się), a do opiekunów konkursu (moderatorów, administratorów), którzy w tej sprawie nie zrobili kompletnie nic. Nie wypowiedzieli się ani negatywnie, nakazując np. usunięcie nieregulaminowych zdjęć lub całego zgłoszenia, ani pozytywnie, przyznając, że regulamin rzeczywiście można zinterpretować w ten sposób, co dałoby możliwość innym na ewentualne poprawki w swoich pracach. Jednak reakcja była zerowa i chyba stąd całe to "halo". A to, że Mathea nie bierze udziału w konkursie chyba nie odbiera jej prawa do wypowiedzi prawda? Chryzantem Złocisty i Désignér również zwrócili uwagę, że dom P_iotrka nie jest w stylu azjatyckim, choć nie biorą udziału w konkursie. |
Ależ ja się Ciebie nie uczepiłam, zwróciłam tylko uwagę na Twoją pracę które wg. mnie jest niezgodna z regulaminem. Moderatorzy/administratorzy oczywiście nic sobie z tego nie zrobili i pozwolili Ci brać dalszy udział w konkursie, co według mnie jest niesprawiedliwe dla innych osób.
Nie wiem po co w ogóle ten tekst o tym, że po co się odzywam skoro nawet nie biorę udziału w konkursie - mam prawo wyrazić swoją opinię, więc to robię, mimo iż nie uczestniczę w konkursie. Proste. Pozdrawiam Mathea |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:50. |