![]() |
Odp: Dom rodziny Daktylek
Cytat:
|
Najbardziej podoba mi się ogród i bryła domu. Wnetrze musze powiedzieć w dziwnym trochęjak dla mnie stylu, ale podoba mi się. Daje 8,5/10 ;)
|
Fajny domek podoba mi się tylko troszeczkę za dużo błękitu ale i tak ładny 9,9/10:)
Pozdro Vegeta |
Ten dom jest cudowny ;) Jedyne co mi sie nie podoba to przedpokój.. ;) Tak sie.. odroznia od innych pomieszczeń ;) Domek chętnie bym ściągnęła, ale niestety nie dałaś linku ;) strasznie zachwyciła mnie woda w basenie, jest taka 'realistyczna' ;D. Ogólnie domek bardzo mi się podoba ^^.
Ps. i jeśli chodzi o mnie, to chciałabym zakończyć ten 'spór' między nami ;) zapomnijmy o tym co było i zacznijmy od początku że tak powiem XD. @Down. A szkoda ;) Bo domek piękny ^^ |
Cytat:
Cytat:
Gygz napisała: Cytat:
|
Cudo
----------------- |
9,5/10 i, jak co to mogedać 10/10
|
Mi się bardzo podoba. P.S gdzie znalazłaś skarb?? Odpisz pod spodem :)
|
Ech ... dopiero odzyskałam dostęp do sieci po miesięcznej przerwie, więc przepraszam za wszelkie opóźnienia w odpowiadaniu na wszelkie pytania.
An4, co do skarbu, to bardzo mi przykro, ale nie pamiętam, gdzie Wioletta go znalazła. Myślę, że trzeba trochę pokopać podczas wakacji, a skarb na pewno się znajdzie. Pamiętaj, aby najpierw udać się na statek piratów i zabrać mapę z kajuty kapitana. Wydaje mi się, że posiadanie jej ułatwi odnalezienie skarbu :) |
Kiedy wrzucisz kolejny dom, Irbis?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:22. |