TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Poronienie?! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38981)

Dżiglipaff 03.06.2009 20:36

Odp: Poronienie?!

Tnteenimatera : P

z samym Insimentorem czy bez nie ma takiej opcji : P

stad moje zdziwienie, bo nie wiedzialam, ze mam tamtego hacka, a tu angle babka roni! Szok!
ale spoko, juz sie z tym pogodzilam i teraz prawie kazda matka ma na swoim koncie przynajmiej jedno poronienie haha

fajne urozmaicenie gry imo : P

Angella 04.06.2009 13:14

A może dlatego ,że kontakty z innymi uległy zniszczeniu.Sama z czymś takim się nie spotkałam dlatego trochę mnie to dziwi.

ultraviolence 05.06.2009 06:02

Cytat:

Napisał Angella (Post 1037165)
A może dlatego ,że kontakty z innymi uległy zniszczeniu.Sama z czymś takim się nie spotkałam dlatego trochę mnie to dziwi.

Simka ma większe szanse na poronienie, jeśli będąc w ciąży, spotka ją coś niedobrego, np. pożar, utrata najlepszego przyjaciela czy chociażby głupi komornik... w konsekwencji czego ma okropny nastrój. Radziłabym też jej nie przemęczać i nie kazać wykonywać zbędnych prac, które może zrobić ktoś inny, np. spracowany mąż :D, pokojówka, lokaj czy nawet majster.

Jeśli nie miałaś/nie masz Inteenimatera, to nie ma się czemu dziwić, że jeszcze żadna z Twoich simek nie poroniła - ten hack właśnie to umożliwia :)

Ritty 06.06.2009 11:32

A może to zależy od poziomu aspiracji? ;P
Chciałabym zobaczyć takie poronienie ..

Starly 06.06.2009 17:28

To zależy od pasku energii, jak zrobi się czerwony i simka/sim będzie zmęczona, wtedy poroni, ja tak mam w sowjej grze.

le hiroshima 07.06.2009 15:58

mi poronila nie raz, nie dwa

Ami-NaNa 07.06.2009 16:21

Ja miałam Insimenator czy jakoś tak... I mi simka jeszcze nigdy nie poroniła. ;x

Ewentualnie jak ciąże usunęłam hackiem to wtedy ale nic jej się nie wyświetlało.
Złe wspomnienia pożar itd też u mnie nie działają.;x

ultraviolence 08.06.2009 15:31

Cytat:

Napisał Ami-NaNa (Post 1039512)
Ja miałam Insimenator czy jakoś tak... I mi simka jeszcze nigdy nie poroniła. ;x

Ewentualnie jak ciąże usunęłam hackiem to wtedy ale nic jej się nie wyświetlało.
Złe wspomnienia pożar itd też u mnie nie działają.;x

Bo do poronienia potrzeba Inteenimatera, a nie InSIMenatora. To są dwa różne hacki.

kitka^^ 18.07.2009 16:10

Hehe chciałabym zobaczyć poronienie:)
A tak przy okazjii czy jeśli simka zaszła w ciążę póki była dorosła a potem nagle się zestarzała (boolprop^^) to urodzi to dziecko??:)

Inez 23.07.2009 16:17

ja duzo razy mialam simki w ciazy i nic sie takiego nie dzialo,tylko raz mi simka miala rodzic i umarla :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:40.