TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Załom Rzeczny 104 - modernizacja by Irbis (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39052)

Irbis 15.11.2007 06:48

Odp: Załom Rzeczny 104 - modernizacja by Irbis

Cytat:

Napisał Nikara
mam tylko pytanie jedno, ot tak. te portrety syna w sypialni Alicji. ładne takie. mogłabym bliżej wiedzieć, jak można coś takiego zrobić? ;]

Możliwość robienia takich zdjęć i wieszania ich na ścianie dochodzi w dodatku Podróże. Simowie mają podręczne aparaty fotograficzne, więc mogą do woli robić zdjęcia, gdzie chcą i jakie chcą. Później za pomocą komputera, można sobie zamówić odbitki i powiesić je na ścianie, lub ustawić na szafkach (w domku rodziny Daktylek zdjęcia stoją na szafce w pokoju Wioletty).
Podobne zdjęcia, tyle że w czarnych ramkach, można uzyskać również za pomocą stojącego aparatu fotograficznego - jednej z nagród karier z dodatku Na studiach.
Widzę jednak, że nie masz żadnego z tych dodatków, więc niestety moje wyjaśnienia nie przydadzą Ci się :|

Wszystkim bardzo dziękuję za poświęcony czas na oglądanie i komentowanie domku Alicji :D

Simona 15.11.2007 18:16

O mało nie spadłam z krzesła. Niesamowite! Wszystko tak ładnie ze sobą harmonizuje. Hmmm... no 9,5/10 :P

Nikara 17.11.2007 20:40

Cytat:

Napisał Irbis
Możliwość robienia takich zdjęć i wieszania ich na ścianie dochodzi w dodatku Podróże. Simowie mają podręczne aparaty fotograficzne, więc mogą do woli robić zdjęcia, gdzie chcą i jakie chcą. Później za pomocą komputera, można sobie zamówić odbitki i powiesić je na ścianie, lub ustawić na szafkach (w domku rodziny Daktylek zdjęcia stoją na szafce w pokoju Wioletty).
Podobne zdjęcia, tyle że w czarnych ramkach, można uzyskać również za pomocą stojącego aparatu fotograficznego - jednej z nagród karier z dodatku Na studiach.
Widzę jednak, że nie masz żadnego z tych dodatków, więc niestety moje wyjaśnienia nie przydadzą Ci się :|

Ależ naturalnie, przydały mi się ;) Niedawno zainstalowałam NS, ale zapomniałam zakreślić w profilu, a na święta spodziewam się także dodatku Podróże. Dzięki wielkie ;)

kubuss 07.12.2007 20:55

siemka
mogła byś mi powiedzieć z jakiej stronki ściągasz sprzęt RTV (laptopy, telewizory) ??
dzieki :*

Irbis 07.12.2007 22:05

Cytat:

Napisał Kubuss
siemka
mogła byś mi powiedzieć z jakiej stronki ściągasz sprzęt RTV (laptopy, telewizory) ??
dzieki :*

Nie ściągam z żadnej strony, ponieważ nie używam mebli z internetu :) Obiekty nie będące oryginalnymi obiektami z gry, a użyte w tym domku, wymieniłam w poście z prezentacją.
Nie mam w grze żadnego laptopa. W pokoju Alicji stoi oryginalny komputer maxisa.
Telewizor w salonie również jest oryginalnym obiektem z gry. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że doszedł on albo w dodatku Zwierzaki, albo w dodatku Własny biznes.

Origáme 08.12.2007 08:42

Cytat:

Napisał Irbis
Castaway - huśtawka jest jednym z przedmiotów bonusowych, które można było dostać kupując grę, w wyznaczonym punkcie sprzedaży.

A Jakoś Tej Huśtawki Nie Mam Nie Dostałam Jej A Mam Wszystkie Dodatki Do Dwójki Oprócz Młodzieżowego Stylu :O :wacko:
Pozdr. :)

Marcinprod 09.12.2007 16:26

Ładny Dom! 9/10!

Weronka-Werka9 26.01.2008 15:25

PrzePiękne! Ten dom teraz wygląda dużo lepiej niż przedtem! Napramde!... :10/10

treys 28.01.2008 12:49

Jak dla mnie to zabardzo kwiecisto. Ogólnie to dom sprawia wrażenie wiejskiego i przyjaznego ;)
P.S. Alicja ma bardzo ładne włosy :P hehe
pozdrawiam ^_^

Kacper12 30.01.2008 09:28

To jest chyba najlepszy dom jaki widziałem moja ocena to 1000/1000

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:51.