TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasz pierwszy dodatek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39297)

Annka 28.10.2007 13:05

Odp: Wasz pierwszy dodatek

Pierwszy to NS
Drugi to Nż
Trzeci to Zestaw świąteczny
Czwarty to WB
Piąty to CPR
A teraz planuje zakupić Podróże i Mode z H&M :D

mario 28.10.2007 13:28

Moim pierwszym dodatkiem, który kupiłem był Własny Biznes. Jak ja się cieszyłem. Nie macie pojęcia! :) Ale ja jak zwykle mam pecha, bo miałem problem z aktualizacją, więc byłem taki uradowany, jak znalazłem w internecie poradę, aby zresetować kompa i będzie działać. No i zresetowałem, włączyłem grę i moja radość była nie do opisania. ;) ;) :P :)

Iminashi 28.10.2007 13:50

Cytat:

Napisał Désignér
Moim pierwszym dodatkiem, który kupiłem był Własny Biznes. Jak ja się cieszyłem. Nie macie pojęcia! :) Ale ja jak zwykle mam pecha, bo miałem problem z aktualizacją, więc byłem taki uradowany, jak znalazłem w internecie poradę, aby zresetować kompa i będzie działać. No i zresetowałem, włączyłem grę i moja radość była nie do opisania. ;) ;) :P :)

ja mialam podobnie- problem z aktualizacją, a za setnym (bodajże) razem wreszcie się zaktualizowało się. Skakałam z radości!

Sandy 28.10.2007 14:27

Mój to studia. Ależ ja się cieszyłam... to w końcu był pierwszy dodatek... ^^

Iminashi 28.10.2007 15:40

Cytat:

Napisał Sandra_16
Mój to studia. Ależ ja się cieszyłam... to w końcu był pierwszy dodatek... ^^

chyba nie ma takiego simsomaniaka, ktory choćby przez chwilę nie cieszył się pierwszym dodatkiem do The Sims 2...

Reggie 28.10.2007 18:46

Jej...
Mój to NS...
haha, koleżanka mi pożyczyła, jej ale się cieszyłam
A do tego miałam dość słaby komputer (żaden dodatek prócz NS i Zwierzaków nie chciałać, tzn. działał, ale się wyłączał...) i przez ten dodatek tata 3 razy kupował nową kartę graficzną... Pamiętam, że jak za pierwszym razem się zepsuła to kolory w grze się pomieszały i ja się popłakałam xD i tata powiedział,że to nie moja wina i kupił nową kartę i tak jeszczedwa razy, aż razem stwierdziliśmy, że oddam Agacie (koleżance) simsy i kupimy nowego kompa (nie pytajcie jak długo na niego czekałam xD)
I pamiętam jeszcze,że moja pierwsza studentka nazywała się Lena Lindy... Boże jak ja ją uwielbiałam, ogólnie całą jej rodzinę (bo miałam ją jeszcze przed NS)...

:*

magda_17 02.11.2007 13:57

The sims 4 pory roku

IgaAnne 02.11.2007 14:04

Cytat:

Napisał Szymonek788
Widzę, że temat się rozkręca...

O tak, nie ma to jak sobie posta nabić, co?

...

Moim pierwszym EP były Zwierzaki. Strasznie mi sie podobały, to pewnie głównie dlatego, że kocham zwierzęta. ;)

Stokrotka 02.11.2007 14:18

Moim pierwszym dodatkiem było Na Studiach. Niestety, tak jak kilku innym wypowiadającym się w tym temacie osobom płytka zepsuła się i teraz, gdy zmieniałam komputer nie potrafię zainstalować.

Edytka 02.11.2007 14:53

Moim pierwszym dodatkiem tez bylo na studiach, ale szybko dokupywalam inne wiec mi sie plyta nie popsula.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:49.