![]() |
Odp: WiedĽmin - wrażenia z gry.
Cytat:
|
Odp: Gra WiedĽmin czy zagracie??
dzisiaj okazale pudelko wpadlo w moje tluste lapy. przecenilam mozliwosci mojego kompa. ;p
po pierwszym uruchomieniu zacinal sie juz filmik przy starcie, nie mowiac o samej rozgrywce... po zmianie na min. detale chodzilo z deka plynniej ale nadal cielo niemilosiernie. wkurzylam sie, bo wymagania minimalne mam spelnione w 100%, nawet z jakimstam zapasem. tak wiec "domowymi sposobami" ustawilam wszystko na wydajnosc, nie jakosc, i gra o dziwo chodzi plynniej. po zmianie na nizsza rozdzielczosc juz wszystko jest cacy. w miare. w pierwszej lokacji, lol. wszystko byloby ok gdyby nie wkurzala mnie ta zalosna, rozciagnieta grafika jaka mam teraz. i z tego co slyszalam sporo osob ma taki problem jak ja. pomijam to, ze moj komputer ogolnie dziwnie reaguje na gry, i wszystko chodzi jak powinno dopiero po zrobieniu zrzutuz ekranu w samej grze. szykuje sie kolejny fomacik albo kolejna kosc ramu. =) pozyjemy, zobaczymy co dalej. ;/ |
WiedĽmin jest naprawdę wielkim hitem.Sama bym sobie kupiła ale:
1.drogo kosztuje 2.komp nie teges do bani nie działało by gra jest za******a |
Ja tam nawet nie wiem, co to jest. Mój tata to chciał kupić synowi koleżanki mojej mamy (heh.), (nieważne)Kamilowi. No ale jaki¶ chłopak, który stał obok mojego taty powiedział, że ta gra jest straszna jak na niego (był w wieku Kamila)...
Mówi±c krócej dla 13 - latka ta gra była straszna... |
Gra jest do bani nawet nie ma trybu mp:(....ala Gothic ale im nie wyszło produkcja nie udana:(.
|
u mnie wszyscy szalej± za t± gr±.Ja na oczy nie widziałam,ale,że to od Polaków to pojęcia nie miałam:P.Jak oceniaj± t± grę za granic±?
|
Cytat:
"nawet". no tak, dodanie "mp" do takiej gry to taka sama pestka jak do rts'a. |
Gra jest zaje... znaczy bardzo fajna xD
Gram już tydzień. Na pocz±tku lekko denerwowały mnie wulgaryzmy ,ale idzie się przyzwyczaić ;] Ala Gothic ? Gothic to gra mniej brutalna ,a G3 to już kompletny niewypał bez fabuły... |
"Mój komp wybuchnie na widok samego pudełka"
Cytowane za przyjacielem. Niezbyt się interesuje tego typu grami, ale jak zobaczyłam wymagania to zw±tpiłam. |
Otóż ta gra to jedna z najlepszych RPG w jakie grałem oczywi¶cie u mnie na pierwszym miejscu jest Oblivion ale i wiedĽmin to wyj±tkowa produkcja .
¦wietny dĽwięk , grafika i oczywi¶cie fabuła kto¶ wspomniał że ta gra jest straszna . Bzdury nie przeraziła mnie ani w jednym momencie . Straszna gra To Stalker cień czarnobyla albo FEAR . Drażni mnie trochę kiepski silnik fizyki w grze dali by takie jak w Assassine creed i większ± swobodę na eksploracje ¶wiata i było by ¶wietnie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:54. |