TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Wygląd (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40010)

Dsquared 10.02.2008 22:44

Odp: Wygląd

Chestnut... po prostu świetny!

Tlenek Schizofrenii 10.02.2008 23:03

ja mam ten niebieski na d, na sw także mialem ten i jeszcze przed sw, na tym forum też go miałem.
jeśli administracja zdecyduje się na dodanie nowego stylu, a nie chce tym samym wywołać wojny, to radziłbym dodać chestnut, a nie zastąpić go innym. pamietajcie tylko, że upadek sw, mulenie i skargi uzytkownikow zapoczatkowalo wlasnie dodanie nowego stylu. jesli zmienicie jedno, to zaczniecie zmieniac tez inne rzeczy. takie jest moje 'odczucie'.

Dsquared 13.02.2008 22:37

Cytat:

Napisał Tlenek Schizofrenii
(...)pamietajcie tylko, że upadek sw, mulenie i skargi uzytkownikow zapoczatkowalo wlasnie dodanie nowego stylu. jesli zmienicie jedno, to zaczniecie zmieniac tez inne rzeczy. takie jest moje 'odczucie'.

Buhahah... nowy styl = koniec forum. Nie popadajmy w absurdy =)

Sweetberry 13.02.2008 22:46

Moim skromnym zdaniem to przydałaby sie zmiana tego loga u góry na bardziej widoczne i nowsze. Moznaby było urzadzić konkurs na nowe.

Origáme 13.02.2008 23:16

Cytat:

Napisał Isi
Mi się bardzo wygląd (tzn. skin forum) podoba, bo jest jasny, przejrzysty, wygodnie się czyta strony. Jakby miały być kiedyś jakieś zmiany, to wolałabym, żeby ten skin jednak pozostał.
Logo jest trochę przestarzałe i w sumie mogłoby być ciekawsze, ale mi nie przeszkadza. ;)

Tak jak mi,ale ja korzystam ze starego stylu forum (wiecie o co mi łazi?)
Pozdr.:)

panna spod latarni 14.02.2008 17:35

Chestnut jest śliczny.

Lizek 14.02.2008 17:58

Ja się w sumie przyzwyczaiłam do tego wyglądu, ale jeśli dodałoby się nowy (do wyboru), to byłabym zadowolona.
Ten, kto nie chciałby zmieniać, po prostu zostałby przy starym, i wszyscy happy, nie? :>
Nie wiem, czy ktoś to napisał, nie czytałam wszystkich stron.

EDIT: Zdecydowanie wolę Default od Imagize'a.
EDIT2: Mi się podoba ten miętowy, który ktoś podał wcześniej. Dałoby się dodać paru więcej oprócz chestnuta (o ile w ogóle coś dodacie)? :)

Origáme 14.02.2008 18:07

Właśnie ja korzystam z Default Style
Pozdr.:)

Dami 14.02.2008 19:25

Cytat:

Napisał Lizek
Ja się w sumie przyzwyczaiłam do tego wyglądu, ale jeśli dodałoby się nowy (do wyboru), to byłabym zadowolona.
Ten, kto nie chciałby zmieniać, po prostu zostałby przy starym, i wszyscy happy, nie? :>
Nie wiem, czy ktoś to napisał, nie czytałam wszystkich stron.

EDIT: Zdecydowanie wolę Default od Imagize'a.
EDIT2: Mi się podoba ten miętowy, który ktoś podał wcześniej. Dałoby się dodać paru więcej oprócz chestnuta (o ile w ogóle coś dodacie)? :)

nawet niezły. B)

a tak od siebie: chyba najpierw by trzeba zmienić wersję forum, bo style, które wszyscy podajemy są do 3.6, a wersja tego forum jest 3.0.3. można też zignorować wersję stylu w panelu admina i wtedy styl z 3.6 będzie działał na 3.0 ;P

mario 14.02.2008 20:22

Co do wyglądu... Ta wielka czerwona reklama jest okropna. :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:16.