![]() |
|
Jeśli chodzi o Abrę, to rzeczywiście może się nudzić np. podczas zdobywania umiejętności czy magimonów. Ale opłaca się. Ten dodatek mnie zadziwił. Pozytywnie :)
|
Wogóle to wszystkie dodatki do Ts są fajne (każdy z nich ma w sobie coś innego i fajnego).
|
Mnie dodatek "Gwiazda", znudziła sie troszeczkę, bo w końcu nie mogę się doczekać The Sims2, ale dalej uważam go za najlepszy dodatek. Najszybciej znudziła mi się Abra i kiedy popnownie instalowałam Simsy, postanowiłam Abry już nie instalować, ponieważ poznałam wszystko co trzeba było poznać. Teraz gram Gwiazdą :)
|
W końcu każdem podoba sie co innego ja wolę abrę.
|
gwiazda, niby fajna ale troche nudna....ale zawsze miło jest jak rzucają sie na ciebie hordy(moje ulubione słowo ostanio..pewnie błędnie napisane)fanów...zresztą czekam moze odkryje jakąs niespodzianke....:P tak jak to że mi skrzat ogrodowy podlewa w studiu... :blink:
|
Glos:Moze byc
Odp.Moze i mi sie znudzila.Nie gram ostatnio w The Sims wiec...a zreszta :rolleyes: |
JA tam tez wole abre przynajmniej mozna se poczarowac :P
|
ja też wolę abrę ale, mi tam gwaiazda się mie znudziła!!! Dla mnie ten świat showbiznesu jest tak samo fascynujący jak przed tem. Te wszystkie konkursy, nagrody, teledyski, mi się to nigdy nie znudzi! ;)
|
Tak ale najbarziej męcząca jest ta droga do sławy.Później to jest fajniej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:35. |
|