![]() |
Odp: Dom ad_20
Domy Ulmille jak zwykle perfekcyjna piękność ;]
|
Tylko jedno: WOW
|
Piękna bryła, zresztą jak zwykle :smirk: 10/10 chodź nie jestem za dodatkami z neta, a tu by się bez nich nie obeszło ;) ale dom super, OK !
|
Po prostu cudny! Tak nowocześnie. :fist: Wszędzie po prostu mebelki są perfekcyjnie dobrane. :D Kolorki fenomenalne, a ten kominek... Ach... :fist: 10/10.
|
daje 10/10 bo pikny :P
PS. jak sie stawia takie krzywe obiekty - pytam na to ilukroc bo nikt nie odpowiada xD |
No dobra, to ja ocenię:
Bryła: Bryła twoja bardzo trafnie oddaje charakter panujący wewnątrz domu. Jest nowoczesna. Absolutnie w moim stylu^^. Podziwiam Cię! 10/10 Wnętrze: Wnętrze również bardzo mi się podoba. Jednakże niektóre pomieszczenia są bardzo podobne, do tych z Twoich poprzednich domów, np. w kuchni są prawie identyczne meble. Ale mi się to bardzo podoba. 9,5/10 Ogród: Ogród też JAK ZWYKLE perfekt. Nie mam tu też za dużo do powiedzenia, bo przyznam się szczerze, że sama nie bardzo umiem robić ogrody. :shy: 10/10 Całość - 9,9/10 |
Eh.... Boskie...
Twoje domy są wspaniałe i przecudowne, tryskaja nowoczesnoscia i .... ... dodatkami Mam do Ciebie 3 pytania : Ile masz lat? Jak długo robisz te domy ? Jak sie daje rzeczy na skos? _____________________ 10/10 W szkolnej = 6+ --------- Pzdr. :* |
No, Ulmille znowu popisałeś się umiejętnością… fotografowania i architektury.
Może zacznę od początku, bryła bardzo ciekawa, zaprojektowana w Twoim stylu. Jednak po raz kolejny wydaje się ona jeszcze ładniejsza dzięki zdjęciom, bo osobiście nigdy nie udało mi się sfotografować Słońca w The Sims 2, a tym bardziej w takiej „pozycji”. Dalej, ogród jest zbyt pusty, zawsze umiałeś zrobić dobre ogrody, a to co tu widzę to tylko kilka drzew i krzewów – kpina z Twoich możliwości. To już kolejny projekt, który powiedzmy szczerze ładnie wygląda, ale funkcjonalność jest równa zero. Gdzie jest szafa (przecież gdzieś muszą się przebierać)? Gdzie jest półka na książki (przecież z czegoś muszą się uczyć)? Gdzie jest kosz na śmieci (co, będą chodzić z każdym papierkiem na zewnątrz)? I jeszcze kilka innych przedmiotów, których nie chce mi się już wymieniać. Nie wiem, dlaczego nie ma zdjęcia łazienki – może Ci nie wyszła, nie moja sprawa? Do kuchni się nie będę czepiać, bo są domy, w których są tak bardzo zminimalizowane, ale brakuje tam sprzętu. Nie mogę pominąć również faktu, że wszędzie użyte są te same lampy, które stają się monotonne. Ogólnie rzecz biorąc, piękna oprawa – zero treści, dom jest niefunkcjonalny, zrobiony tylko i wyłącznie na pokaz, bo aby w nim mogły zamieszkać Simy trzeba by wprowadzić wiele poprawek. Ale za to gratuluje pięknych zdjęć. Ocena – wygląd – 7/10 Ocena – funkcjonalność – 2/10 |
po co wy komentujecie stare domy???
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:42. |