![]() |
Odp: Obrońcy Śmierci - serial fantastyczny
Dementori - Śmierć to nie Grzesiek. :)
A tymczasem... Aktualnie myślę nad scenariuszem do odcinka 5 i chyba już jest odpowiednio dobry, żeby zacząć kręcić. ;) A więc teraz kilka ciekawostek: - Śmierć przybędzie do domu, w którym mieszka Marta - zamiast zganić Obrońców zauważa w ogrodzie drzewo pomarańczowe. Natychmiast zapomina o Obrońcach i całkowicie poświęca się drzewku xD - Marta opowiada Trójce o ich przeszłości i mówi, co spotkało ją w tym domu - Obrońcy nie chcą już służyć Śmierci i planują ją pokonać - Śmierć uznaje, że nie pasuje do roli Śmierci |
hehe zapowiada się fajnie :smirk: Czekamy na 5 odcinek :)
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
Zapowaida się bardzo ciekawie. Kręć szybko. :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hah ,tego bym się nie spodziewała :) ...Pewnie poświęci się ogrodnictwu ? ;) Ogólnie nie mogę doczekać się odcinka :D :happy2: ... Pozdrawiam :shifty: :) |
|
Mmmmm zachwycił mnie ten odcinek jeden z ciekawszych :P Oczywiście czekam na 2 cz. :smirk:
pozdrawiam: kubuss |
To jest wyyyczepiste!! Brawo :) 1000000000/10
|
Mam okropną wiadomość. Przed chwilą chciałem zacząć kręcić teledysk do Break The Ice - Britney Spears, ale uznałem, że lepiej będzie, jak odinstaluję najpierw Czas Wolny, bo mi tylko przeszkadzał. Odinstalowałem go... Włączyłem i... nie było żadnych zapisów z wcześniejszej gry - NIC! :( Zapisałem kiedyś na płytkę całe EA Games, ale zachował się tylko do momentu kręcenia 11-ego odcinka Przypadkowego szczęścia i Obrońców Śmierci jeszcze wtedy nie miałem w planach... Przykro mi, ale chyba nie kontynuuję serialu. Aczkolwiek będę robił, co w mojej mocy, bo uważam, że skoro serial dostał się do STV, to nie mogę teraz zawieść. :( :( :( Edit: Zaraz włączę simsy i zobaczymy, co da się odratować lub zrobić od nowa. :con: |
Trzymam kciuki. Jejciu a już mnie wciągnęło :(
|
Obejrzałam zwiastun i bardzo mi się spodobał :) Pierwszy odcinek trochę oglądałam, trochę przewijałam, bo nie miałam zbytnio czasu na oglądanie. Szczerze mówiąc, to nie lubię takich fantastycznych [chodzi o gatunek] seriali, ale widać, że nie robisz swojego serialu "byle jak". Osobiście nie będę go oglądała, bo, jak już pisałam, nie odpowiada mi sam temat:) Trzymam jednak kciuki, żeby udało ci się odratować zapisy z gry... Bo w końcu Obrońcy Śmierci mają rzesze fanów!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:17. |