TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   "Crest" by haughton (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40921)

Angie96 16.02.2008 09:34

Odp: "Crest" by haughton

Zakochałam się ! Aż miło patrzeć ; ) Moze postawisz taki dom w realu dla mnie ? xD Nie mam zastrzerzeń - ładnie dobrane kolory i wogóle wszystko ! A teraz jeśli nei sprawi ci to problemu to , powiedz mi skąd masz te rzeczy ztej niebieskiej i zielonej łazienki bo są normalnie boskie i jeszcze ta tepata z sypilni, gdzie sypiją Stefan i Amy (czy jakoś tak xD) i ta kuchnia.Aa i jeszczze ta ostatnia sypialni ; ) Pozdrawiam Angie

Kicia 16.02.2008 10:05

To nie był Stefan tylko Steven :D Daj do ściągnięcia bo Cię będę prześladować do końca życia :laugh:

Ruika 21.02.2008 13:00

Przeglądnęłam wszystkie Twoje pracę i doszłam do wniosku, że jesteś w trójce najlepszych "architektów" tego forum. Każda kolejna Twoja praca jest bardziej dopracowana a co najważniejsze starasz się zachować inność klimatu, bryły.
Czekam na kolejną pracę. Z miłą chęcią ją obejrzę.

goocha 21.02.2008 13:05

napracowałeś/aś się przy tym domku.Nie podoba mi się tylko pokój gościnny.Postawię 8,5/10

Hejlok 21.02.2008 15:44

Świetnie. Bardzo przytulny, elegancki, a zarazem nowoczesny dom. podoba mi sie kominek i inne dodatki : ) 9.5/10

Matrax 22.02.2008 00:22

Dobrze dobrane kolory i ładna bryła ale wątpię że dałoby się w nim grać simami. Domek za bardzo nie funkcjonalny jeżeli chodzi o grę w nim. 6/10 (za dużo dodatków;p)

Karol92 06.03.2008 13:17

Domek nadaje sie na letniskowy niż na dom do normalnej gry. Ładne wnętrza szczególnie podoba mi sie ta druga sypialnia dla gości. W glównej sypialni nie podoba mi się łóżko a także ta główna łazienka.

PS. Możesz dac chociaż do ściągniecia samą bryłe bez mebli ?

miracle 07.03.2008 16:12

Zawsze jak wchodzę w Twoje tematy, to bryły mi się nie podobają. Ale jak 'wejdę' do środka to się rozpływam. Robisz świetne zdjęcia.
No, a teraz mi powiesz skąd bierzesz te wszystkie proszki, koszyczki, kosmetyki... A no i poproszę jeszcze link do mebli łazienkowych ;DD

10,5/10 oczywiście :wub:

Sara. 10.03.2008 17:30

Z przodu prezentuje się jako taka wielka twierdza ale wnętrza... cudowne! W ciepłych barwach, dobrze rozmieszczone, nie ma wielkich przestrzeni - wręcz przeciwnie, jest bardzo przytulnie! 10/10!

Dsquared 11.03.2008 23:29

Zjawiskowy. Z zewnątrz jest pięknie w środku chyba jeszcze lepiej.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, coś pięknego.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:34.