![]() |
Odp: Najgorszy z dodatków SONDA
zwierzaki są dla mnie najgorszym dodatkiem bo ciągle gdzieś łażą i kopią dziury
|
wedlug mnie nocne życie. w ogóle nic się tam nie dzieje ciekawego więc na to glosuje.
|
zwierzaki i czas wolny... te pierwsze nawet odinstalowałam, a na drugim dodatku sie zawiodlam na calej linii.
|
Wg.mnie czas wolny..
Nic ciekawego się tam nie dzieje,tylko ciągle rozwijać hobby.. i to wszystko. Myślałam,że będzie tam coś więcej,a tu tylko hobby,wnerwiający ludzie z sekretnych parcel, 2 nowe rangi parę ubrań.. Strasznie się zawiodłam na tym dodatku.. |
dla mnie też czas wolny jest nudny. ;P
|
Na Studiach i Czas Wolny.
|
Zwierzaki i Na Studiach - nuuda . ;/
|
A ja bardzo lubie dodatek zwieraki :) a właściwie to najgorszy według mnie to studia...
|
kazdy dodatek predzej czy pozniej sie nudzi,w kazdym jest cos fajnego,najgorsze dla mnie sa studia,czas tam sie strasznie dluzyyyyy
|
Mi się każdy dodatek podoba:
-Na studiach: nowe kariery (i nagrody kariery), młodzi dorośli (pragnienie "sim jest moim pierwszym partnerem") -Nocne życie: przedmieścia i randki, które uwielbiam, samochody, dużo nowych ubrań i fryzur -Własny Biznes: można mieć własny biznes xD, tytuł mówi sam za siebie ;) -Zwierzaki: Uwielbiam zwierzaki, animacja jest przecudowna - pieski i kotki jak żywe, jeszcze nigdy nie stałam się wilkołakiem a ten dodatek mam najdłużej razem z NŻ, papuga, która dzięki rozmowie dodaje simom charyzmę. -Cztery pory roku: W końcu jest jakaś pogoda, która dodaje realności simsom, można hodować drzewka owocowe i warzywa. -Podróże: Nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie mam... -Czas wolny: Mają własne hobby, dochodzi biżuteria (z czego jestem szczęśliwa - chociaż jest jej trochę mało), nie muszą mieć samochodu albo wzywać taksówki, żeby pójść na inną parcelę i nowe kariery agenta i oceanografa :D, można w końcu sprawić, by znajomy się postarzał razem z osobą, która ma urodziny -Osiedlowe Życie: nie grałam jeszcze, ale później edtnę :P Ale w sondzie wybrałam Na Studiach... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:36. |