TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   .::Najlepsza::aspiracja::. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42255)

Mamełe 14.03.2008 10:37

Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.

Cytat:

Napisał helena
Hehe, nieudany eksperyment :shifty: Nawet nie wiedziałam, że jest wcześniej dostępna... Myślałam, że dopiero dochodzi w CW :O

Mi w niej zawsze jako cel zyciowy wyskakuje zjesc 200 tostow z serem. A pragnienia sa bajecznie proste do spełnienia :)

Madziula 14.03.2008 12:42

Ja zawsze biore tylko ,,Stworzenie rodziny" simom w małżeństwie jest sie wtedy łatwiej porozumiec i maja takie same pragnienia co jest łatwiej spełnic.

martusia_re2 22.03.2008 09:45

Pragnienie stworzenia rodziny :))Podobają mi się tam Cele po którym ma się platynową aspirację. A jak zazwyczaj tworzę dwóch simów to Simka ma właśnie tą aspiracje :)) Lubie pragnienie "mieć niemowlę"

_Ada 23.03.2008 11:32

Najbardziej podoba mi się aspiracja pragnienie stworzenia rodziny , bo lubię swatać moich simów i robić im dzieci.

IgaAnne 23.03.2008 13:30

Jakoś tak ostatnio polubiłam romansowanie ^^"

berry 23.03.2008 14:26

Ja robię prawie zawsze simów z aspiracją rodzinki. Lubię ich swatać, potem mają dziecko i wszyscy żyją długo i szczęśliwie xD Ale ja mało gram w simy i najczęściej nie obchodzi mnie jaką mają aspirację - i tak ''poprawiam'' ją kodem...
PS. Muszę spróbować Apetytu na smażony serek ; )

Chatoyant 23.03.2008 14:35

Zazwyczaj ustawiam im pragnienie stworzenia rodzin, "pogoń" za bogactwem i poszukiwanie przyjemności, czasem romansowanie.
A propopo! xD smażony ser nie dochodzi w czasie wolnym. Ja np. mam NS,Nż,WB i CZPR i gdy moja simka chciała zmienić aspiracje i miała niski wskaźnik to miała właśnie aspiracje smażony ser :O

tysiulek13 31.03.2008 17:26

Narbajdziej lubię romansowanie, bo, jak gdzieś już napisałam, UWIELBIAM swatać simów.

Hondirenda 31.03.2008 19:45

Rodzinka

Ja uwielbiam pragnienie stworzenia rodziny. Zmieniłam jednej studentce z wiedzy na rodzinę. Obecnie jest po przyjęciu podyplomowym, na którym się zakochała i pocałowała po raz pierwszy.
W Dolinie Niezbędnej nie podoba mi się, że ta baba z rodziny Unia ma apetyt na smażony ser, a nie rodzinkę :1smutny: . Chyba jej zmienię :D .

Pony13 02.04.2008 15:13

Zdecydowanie poszukiwanie przyjemności po jak jest to o rodzince to chcą mieć z miliard dzieci, a ja wolę singli :D . Może być też to o wiedzy i o kasie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:30.