![]() |
Odp: Małe gniaZdko. by gratka95.->koniecznie Oceń
Tak,robię go, bo chcę się sprawdzić :) chcę zobaczyć czy umiem budować domy...
|
a.... xD to ciesze sie :)
|
Podoba mi się kuchnia, łazienka i salon tez może być. Ale mogłaś sypialnie przed dodaniem domu na forum jakoś urządzić, bo tak wygląda okropnie (zwłaszcza to ogromne łóżko, które zajmuje cały pokój :con: ) nawet nie musiałaś jej jakoś super urządzać, w końcu remont tam jest :D gabinet jest za mały. bryła jest... hmm standardowa, niczym tu się nie popisałaś. Szkoda że nie pokazałaś ogrodu (wiem, wiem była zima ale mogłaś już zrobić te zdjęcia w trybie budowy czy coś) moja ocena to 7/10 za "ładnie dopasowanego kotka" jak ktoś już napisał
:P P.s. czy mogłabyś mi podać linka do kuchni(szafki i co tam jeszcze jest do ściągnięcia :D), stołu i krzeseł, tapet i umywalki? I nie ma takiej opcje że zapomniałaś skąd je masz! xP |
aN.. SERFUJE PO RÓŻNYCH STRONACH Z DODATKAMI Xd NIE ZA ABRDZO PAMIETAM CO I JAK GDZIESCIAGŁAM Xd EHEH ;P POSZUKAJ SOBIE NA :http://www.4eversimfantasy.net/
TTAJ JEST NAJWIECEJ FAJNYCH DODATÓW :) MOZE TAM COŚ DO SIEBIE DOPOASUJESZ .. JAK PRZYPOMNI MI SIE GDZIE COS SCIAGLAM TO NAPISZE Xd TAAA. SYPIALNIA JEST BADZIEWNA WIEM X] |
Ooo dzięki właśnie tej stronki szukałam :D
|
hehe xD spoko ;] maman nadzieje ze cos tam dla siebie znalazłaś .. jest świetna .. przyznam sama :) pozdrawiam x]]
|
Ech niestety wszystko co mi sie podoba jest płatne :< ale kilka ladnych darmowych mebelkow znalazlam :d
|
mam z tym sam roblem ..xD płatne to co najlepsze od kuchni po gabinety xD a mi najbardziej zalezy zawsze na kuchni bi takie szajskie blaty mam do niej ze normalnei żąl sciska .. moze ty masz coś co by mi sie spodobało ?
|
Oj tak urządzanie kuchni to istny horror :d. Teraz sobie właśnie ściągnęłam tą:
http://www.4eversimfantasy.net/kitchen4.htm Innych stron nie mam z meblami :/ |
Dom jest baaardzo zwyczajny i baaardzo nudny. Jezeli Dominika, która w nim mieszka miała tak traumatyczne dzieciństwo to przynajmniej zrób jej wyjątkowy dom! :D
Sypialni nie oceniam, bo jak piszesz "jest w remoncie", łazienka całkiem przyjemna, tak samo jak gabinet. Jedyny minus tych pomieszczeń - bardzo "zimne" (oczywiscie chodzi mi o kolory, a nie o temperature). Salon i kuchnia - poprawne, ale troche... pustawe. To pewnie kwestia kolorystyki, ale cały ten dom jest mało przytulny. Podoba mi się bryła. Lubie jak ktos potrafi "zamknac" wszystkie pomieszczenia w jakims naturalnym kształcie - kwadrat, prostokąt, a nie robi udziwnionych na siłe skosów itp. Ogród przykryty sniegiem, wiec nie bardzo jest co oceniać ;) Jednym słowem - dodaj troche ciepłych kolorów, wyremontuj sypialnie i nie twórz swoim simom takich traumatycznych historii!! :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |