![]() |
Odp: Entuzjazm wobec hobby
A już wiem to zależy od znaków zodiaku znam tylko 2
panna-film i literatura bliźnięta-sport i chyba jeszcze jedno ale nie jestem pewna koziorożec-fitness podajcie więcej jeśli możecie |
A ja się przykleję do tematu, bo po co zakładać kolejny :P ^^
Ma ktoś linka do hacka, który uniemożliwia spadanie entuzjazmu wobec hobby? Kiedyś takiego miałam, ale przepadł mi wraz z którąś tam z rzędu reinstalką. Z góry dzięki :) |
boolpropem można podnosić te wskaźniki
|
punkty hobby
Mam pytanko, otóż mam już hack,żeby pkt hobby nie znikały,ale czy jest jakiś hack(przedmiot), a może jakaś opcja w boolpropie, żeby mieć od razu na maxa rozwinięte hobby, ale tak, żeby mieć te karty wejścia do parcel i dyplom za rozwinięcie hobby na maxa ??? Dzięki za odpowiedź. :)
|
klub hobbystów
Jak przynależeć do jakiegoś klubu? (Mam już 5 punktów w hobby-kulinaria). Co daje członkostwo w takowym klubie? Szukałem w opcjach telefonu i komputera - nic nie znalazłem.
|
Odp: klub hobbystów
Musi przyjść do ciebie przedstawiciel klubu i wtedy pionformuje cię, że zostałeś jego członkiem :)
|
Odp: punkty hobby
Cytat:
|
Tak wiem, że można przeciągać,ale wtedy nie ma tej karty wstępu na parcele hobby a ni dyplomu. Linka niestety nie pamiętam. Spróbuj poszukać gdzieś w moich postach, wiem tylko ze była to stronka na którą trzeba było się zalogować. Jeżeli nie znajdziesz na forum to podaj maila wyślę Ci ten dodatek. :)
Edit: Podaję link do tematu, który założyłam, tutaj znajdziesz to o co mnie prosiłaś. :) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42381 |
Odlotowy.
Skutki uboczne: czasami psuje gry, zwykle kiedy sie go naduzywa albo jak ma sie slaby komp albo... nie wiem! Formula: boolProp TestingCheatsEnabled true . |
Alisha dzieki :*:*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:25. |