![]() |
Odp: W jakim oknie gracie ???
Normalny. Wole jak cały ekran to simsy, a na gg ani w neta nie wchodzę jak gram.A w tym oknie jeszcze co¶ wcisne podczas gry [gdy mi się zatnie] i bedzie kiepsko xP
|
Grałabym w trybie okienkowym, gdyby można było przewijać na krawędziach i można było jednocze¶nie patrzeć na paski potrzeb i aspiracji,a tak niestety jestem skazana na tryb normalny - pełnoekranowy :(
|
Ja zawsze gram w trybie normalnym ^^, nie lubie grać w okienkowym bo tak dziwnie jest xP
|
W normalnym grałam zawsze i gram dalej. Jestem tak przyzwyczajona. :)
|
Tryb normalny, bo nie lubię trybu okienkowego. Po prostu jaki¶ dziwny jest.
|
Hm... Ja zaznaczyłam Tryb Normalny, ale szczerze chcialabym to zmienic. Zagralam w okienkowym i jest tak samo fajnie jak w normalnym :D
PS Fajny wystroj forum, ale buziaczki sie nie wstawiaja :( Edit: O, wstawiaja sie, ale nie widac w podgladzie :P |
Mi się przy małym zacina lub nie wstawia mi się małe, a normalne:P
|
W normalnym się tnie, mimo to w okienkowym grałam tylko jak miałam Historie, ale to i tak potem zmieniłam. To i to lubię, w sumie.
ps.; dopisać -w? u mnie bierze się w grze w ustawieniach ekranu, tam jest większe/mniejsze okno simów. |
Lubię grać normalnie, ale mam skopanego kompa i wszystko się co 5 minut minimalizuje ---> gdybym miała co chwilę wracać z tej minimalizacji do całego ekranu i czekać 15 minut aż to się załaduje, to chyba bym sobie nie pograła :] Więc gram w trybie okienkowym.
|
Ja też gram w normalnym oknie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:24. |