TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   niebieski ekran i klepsydra (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42555)

figa 02.04.2008 15:02

Odp: niebieski ekran i klepsydra

Cytat:

Napisał Númenessä
Takie okno wy¶wietla się dopiero od dodatku 'Podróże'... A Spoon ma chyba 'zwierzaki'

"Podróże" też miał w profilu ale może nie instalował.
Skoro już wszystko działa to miłej gry życzę :)

Spoon 02.04.2008 21:55

Mam wszystkie dodatki i mam to okno ale nie zwracałem uwagi na nie teraz dopiero zauważyłem i dzięki teraz napewno będzie miła :)

lithium 07.04.2008 18:48

nareszcie mogłam pograć dłużej by 'przetestować' grę i wszystko działa jak należy dlatego dziękuję wszystkim i jak dla mnie można zamkn±ć temat : )

Vena 08.04.2008 14:08

Cytat:

Napisał figa
[...]

Pobierzcie sobie jeszcze najnowszy DirectX 9c z Microsoftu.

Bez DirectX 9c W OGóLE gra by się nie uruchamiała, więc przypuszczam, że maja to zainstalowane.

figa 08.04.2008 14:21

Cytat:

Napisał Vena
Bez DirectX 9c W OGóLE gra by się nie uruchamiała, więc przypuszczam, że maja to zainstalowane.

DirectX co jaki¶ czas trzeba zaktualizować.

lithium 22.01.2009 20:08

w sumie dobrze ze nikt go nie zamknal ;p

otoz problem pojawil sie na nowo, po ok 1h pojawia sie niebieski ekran z klepsydra i tak potem jest juz co jakies 10 min.
ostatnio doszlo mi troche dodatkow (min oz) i dlatego chyba problem sie pojawil.
tak na przyszlosc, jakbym chciala ulepszyc kompa (bo to pewnie wina tego ze moj komp sobie nie radzi) to mam kupic nowa karte graficzna czy RAM? RAMu mam ok 1gb, a karta graficzna to NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (200cos mega bodajze)
z gory dzieki ;d

dżin. 23.01.2009 08:52

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 939312)
w sumie dobrze ze nikt go nie zamknal ;p

otoz problem pojawil sie na nowo, po ok 1h pojawia sie niebieski ekran z klepsydra i tak potem jest juz co jakies 10 min.
ostatnio doszlo mi troche dodatkow (min oz) i dlatego chyba problem sie pojawil.
tak na przyszlosc, jakbym chciala ulepszyc kompa (bo to pewnie wina tego ze moj komp sobie nie radzi) to mam kupic nowa karte graficzna czy RAM? RAMu mam ok 1gb, a karta graficzna to NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (200cos mega bodajze)
z gory dzieki ;d

Żeby grać w The Sims 2 musisz mieć, na dysku C(lub na D) co najmniej 5GB, a nie około 1gb,

Searle 23.01.2009 11:07

Sasuke, centaurea napisała, że pamięć RAM wynosi u niej 1 GB, a nie wolne miejsce na dysku.

Centaurea - na Twoim miejscu dokupiłabym jeszcze RAMu. kartę masz dobr±, na pewno lepsz± niż mój Radeon :)

lithium 23.01.2009 16:57

okkk dzieki bardzo

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:19.