![]() |
Odp: Dom UpadŁych Drzew
wy jeszcze tego domu szukace?? jeju on est na koncu przedmiescia!!!
|
Cytat:
A wiedziałaś o tym że brat Belli Ćwir to były mąż którejś z sióstr Kaliente! Albo Wiedziałaś o tym że Ofelia (czy tam Oliwka) miała jeszcze syna nastolatka oprucz tej córki która jest w grze? Tylko w dzieciństwie zabrała go opieka społeczna i nie uwierzysz kto go zaadoptował! Pamiętasz z historii Dziwnowa że małżeństwo Papużka przeprowadza eksperymenty na biednym Nerwusie Jakimś? To ten Nerwus to właśnie syn Ofelii!(czy tam Oliwki) Więc jednak gra ma sporo tajemnic;) |
Cytat:
A czy wiedzieliście na przykład, że Lucjan Papużka jest ADOPTOWANYM dzieckiem Honoraty i Bonifacego Papużka? Wystarczy porównać wygląd jego i tych dwóch. Właściwie że przed chwila sprawdzałam ten "Dom upadłych drzew" (a właściwie to groby). Rodziny sie zgadzają (Lewus i Kosmokos). Ale nie wiąże się z nimi żADNA historia. Maxisowcy najwyraźniej stworzyli ich i pozabijali, żeby tylko mieć groby na tej parceli i żeby gracze zaczęli coś podejrzewać... Oni tam w sumie nic innego nie mają w wspomnieniach jak tylko śluby i śmierci. I jeszcze wywnioskowałam, że Cecylia Lewus zmarła na innej parceli (chyba, że źle odczytałam co mi tam wyskoczyło). I skąd wniosek, że są oni powiązani z wampiryzmem? |
Prawdopodobnie z dwóch wielkich, wyścielonych czerwonym pluszem, wampirzych trumien w ich przepastnej piwnicy.
|
brr trumny. xdd.
Wprowadze sobie kogoś do tego domu. ^^ |
Więc dzisiaj grałem moją rodzinką (facetem) w Lazurowej Promenadzie no i w jego kwiaciarni pojawił się klient o nazwisku Wiktor Lewus. Czyżby to rodzina zmarłych na tej parceli Lewusów ?? Dam jeszcze fotkę:
http://img140.imageshack.us/img140/9...d548922py1.jpg |
Wydaje mi się, że jeżeliby sprawdzić jego drzewo genealogiczne to nie będzie tam mieszkańców domu Upadłych Drzew. Miałem już np. dwóch Szeregowców którzy nie mieli siebie w drzewie genealogicznym. Możliwe, że gra tworzy NPC z gotowych imion i nazwisk.
|
Weszłam w ten dom takim facetem. Wzięłam wskrzeszomat i zadzwoniłam do śmierci. śmierc powiedziała, że nie mam nikogo do wskrzeszenia. Jak inaczej mogę ich wskrzesic?
|
hmmm.ściągnij insimenator.możesz go poszukać w kategori "gdzie moge to znależć" i wpisujesz insimenator.sory że nie podaje linku na strone insimenatora ,ale nie pamiętam ;/
pozdrawiam. |
Kurczę, a tu taki zonk mały :) Nie miałam pojęcia o tym domu :D! Te trumny w piwnicy są nieco przerażające. Wprowadzę tam jakąś rodzinkę i zobaczę, czy będą pojawiać się duchy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:09. |