TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   "Fushigi" by haughton (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42788)

haughton 09.04.2008 14:42

Odp: "Fushigi" by haughton

Niusia42 - co do pierwszego pytania - wszystkie domy, ktore pokazuję na forum sa zbudowane przeze mnie.
Natomiast żeby wstawić dom na forum trzeba mu najpierw zrobić zdjęcia. Poradnik odnośnie wstawiania zdjeć znajdziesz tutaj oraz tutaj.

mandolinka17 12.04.2008 12:56

Swietny domek daje 10/10.. samochodzik jest cudny:))

Szczur 17.04.2008 20:41

Bardzo ładny domek, chociaż czasami mam wrażenie że do japońskiej skromności i prostoty powtykane są bogato zdobione dekoracje i strasznie się to gryzie. Tym bardziej, że zastanawiam się jak to się trzyma tych papierowych ścian. ;P
Najbardziej podoba mi się piętro. ^^

I przyczepię się! Nie mogę się nie przyczepić... do nazwy... "Fushigi" to przymiotnik i MUSI określać rzeczownik. xP

haughton 18.04.2008 14:03

Szczur - wygląda na to, że jesteś znawcą dlatego dziwię się że nie zauważyłeś, iż dom ten nie jest stricte w stylu japońskim. Bogato zdobione dekoracje są charakterystyczne dla chińskiego "stylu" urządzania wnętrz, a jedyną papierową ścianą w domu jest ta, która oddziela hall od salonu. :smirk:

P.S. W życiu bym sie nie spodziewał, że przyczepisz się do nazwy. Celem wyjasnienia: w wyimaginowanym świecie przymiotnik nie musi wcale określac rzeczownika. :P Ta zasada nawet w realnej rzeczywistości nie zawsze obowiązuje. ;)

Nikol112 18.04.2008 14:37

Ten dom jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny , nie mozna go określić żadnym słowem bo to za mało. Chciałabym mieć taki dom w simsach........ale to tylko marzenie..............zakochałam się....................

Szczur 18.04.2008 14:51

Poniekąd rozumiem pomieszanie stylów, ponieważ mieszkańcy domu są kolekcjonerami "zabawek" z Azji, ale... po prostu dziwnie to wygląda.
Ale i tak jest świetnie urządzony. Mi robienie domków nigdy nie wychodzi tak, żebym sam był zadowolony. o_o'

Do nazwy się przyczepiłem, bo... no bo tak nie można! Zboczenie zawodowe... xD'''''

Fiorella 18.04.2008 17:51

Normalnie bajer! Cuuuuuuuuuuuudo! Masz talent. Mam tylko jedno ale. Aż razi od dodadków z neta. Używaj chociaż trochę maxisowych rzeczy. Mimo to daje 10/10.

aniasurykatka 18.04.2008 21:26

Mnie sie prawie wszystko podoba, w szczególności bryła Za mnią 11/10 ale ogólnie to 8/10 bo sypialnia mi sie podoba .

juka 20.04.2008 15:40

piękny 10/10

tenebres 02.05.2008 13:52

...uh. łał, więcej nie powiem, bo zaprało mi dech w piersiach ^^
^^' duszę się

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:20.