![]() |
Odp: Simowie by Nicole
Witaj:)
Pierwsza strona. Ann-podoba mi się. Ma ładne włosy, ładne oczy, ust i nos. Brzydki strój i brwi. 8/10 Patrick- przez fryzure przypomina mi mojego kolege tez Patryka, więc torche go polubiłam:D Chcialabym zobaczyć jego oczy z przodu ale to niestety nie możliwe... I za zarościk masz plus, lubie zarościk. 7,5/10 Caroline-jaaaaka długa twarz, chuda. Nawet na drugim zdjęciu jak śie uśmiecha wygląda jak wrednotka:D I choć nie przepadam za blondem to 7,8/10 Strona druga. Cloudy-podoba mi sie na zdjęciu w ogrodzie, fajnie tam ma odznaczone policzki. Ogólnie ma ładne włosy. Strój mi sie nie podoba, wygląda jak ręcznik. 9/10 Asimus- oryginalny - zgoda. Przypomina mi Deppa... nie wiem w sumie czemu chyba przez włosy i kamizelkę. Ale ma za szeroko rozstawione oczy... Kurde, no nie podoba mi się. 5/10. Jane-nie podoba mi się tylko nos. Ogólnie ładna i tak... hm, z charakterkiem. Jednak zmieniłabym oczy no i strój. 8/10 Strona trzecia. Rose-bardzo mi się podoba. Jeden punkt odejmuje za strój. 9/10 Eddie-yyy jestem na "nie" dziwny jakiś. Nie podoba mi sie jego ubranie, oczy ma wielkie (fakt ślicznie-ale nie 'jego') I usta wyglądają jak pomalowane 3/10 Jane-strój w moich kolorach:) Bardzo ładna i nawet mimo tego ze blond to 10/10:) Gerry-nos mi sie nie podoba. Reszta śliczna wlącznie ze strojem. Kapelusz nadaje jej charakterku. 9,5/10 Oki, oceniłam każdego sima pokolei, mam nadzieje ze nie uraziłam ocenami. Gdybym miała to zliczyć to wyszłoby chyba 76,8/100 za wszystkie simy ogółem:) Pozdrawiam! |
mogę liczyć na więcej?
|
Na większy komentarz czy na wyższe oceny?:)
Na większy komentarz- tak jak będzie więcej simów:) Na wyższa oceny- tak przy następnych simach:) Pozdrawiam! |
chodziło raczej o komentarze :)
|
Scarlett
http://i302.photobucket.com/albums/n...f_357befb6.jpg http://i302.photobucket.com/albums/n...f_357beffb.jpg http://i302.photobucket.com/albums/n...f_b57befc5.jpg No to czekam na komentarze :) |
Scarlett...hmm jest nawet ładna.
Minusy to te okulary-w ogóle po co tam są? Bez nich byłoby ładniej i wydaje mi się, że dolna warga jest za gruba. Plusy-uczesanie (uwielbiam je), pieprzyk i oczy. Ocena końcowa: 8,5/10 |
Witaj
Ładne oczy, brwi, usta. Nos taki sobie. Włosy i ubranie nie podobają mi sie. A te okulary to masakra... 7/10 Pozdrawiam |
Mogę liczyć na więcej ocen?
|
Scarlett, ładna jest ^^ Te okulary psują wszystko. Ubranie też bym zmieniła, nie za bardzo pasuje do fryzury. Ale ładna ;D
Te czarne ściany przypominają mi o moich simach XD |
Scarlett hmm.
przydaało by się przyblizenie twarzy :D. takie wlosy hym nie pasuja do jej twarzy wydają się być takie plastikowe ;D. ale Scarlett ma ładną twarz podoba mi się ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:03. |