![]() |
Odp: Simy by bakalia
Heather - a mi sie podoba ta kwadratowa twarz xD 9/10
Katherine- Taka dzika [xD], ale ładna 7/10 Nicole- Mi osobiscie podoba sie cala , no prawie , ten nos bije po oczach 9,5/10 Klara - Musisz pokazac jak wyglada teraz ;] 8/10 Karolina- ładna ma twarz ; D , ale nie podobaja mi sie wlosy 8/10 O , i prosze o fotke twarzy Karoliny :D Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki ; * |
Dzięki, CavOla. Nie spodziewałam się takich pzoytywnych ocen :D (dzika Kath, heh xD)
|
Karolina ma za rzadkie włosy, ale Klara mi sie bardzo podoba (mimo, że "maxistowska" - lubię maxistowskie rzeczy... Bardzo fajną szminkę jej dalaś, a oczy są cudne.
Heather mogłaś dać zdjęcie z tyłu, albo chociaż z profilu, bo przypuszczam, że ma włosy upięte w fajny kok, ale tego na fotach nie widać i trochę tak jakby miała jakiś liszaj i jej powypadały się prezentują ;) Zauroczyła mnie Kathrine - perfekcyjna w każdym calu :) Nicole - wygląda jak mulatka - fajnie oddalaś jej klimat :) Taka ciut europejska, ale ma "czarne" usta i nosek :) Ale jak ktoś zauważył lepiej prezentowałyby się w grze... Może jednak się postarasz jedną malutką parcelkę na potrzeby zdjęć dodać :) Pozdrawiam |
Dzięki, bjork, za oceny ;] Niestety nie mam szans na pokazanie fotek z parceli Heather, Kath i Nicole, bo robiłam reinstalkę Simów i moje Simki wcięło, niestety ;(
Fajnie, że Nicole ci się podoba - wszyscy inni piszą, że ma za wielki nos (nie rozumiem, dlaczego, ale cóż.) :] Naprawdę Katherine ci się podoba? według mnie jest najgorsza z wszystkich ;] (dzięki za przemiłą opinie o włosach Heather ;D) edit: chociaż nie. nie jest taka zła. (właśnie się jej przyjrzałam ;]) P.S. Szczerze mówiąc to miałam zamiar do ciebie napisać, żebyś w wolnym czasie zerknęła na moje simki i napisała co o nich sądzisz, ale nie musiałam :] edit2: jest duża szansa na kolejna simkę dziś po poludniu !:] edit3:kurcze, mam mnóstwo zdjęć Klary, ale na żadnym nie widać jej twarzy ;/ |
Karolina mi się nie podoba, mało realistyczna, skin do bani, a to u branie jest brzydkie żeby nie mówić okropne. Może by tak przybliżenie twarzy co? Z tego co widzę jest masisowa (mówcie sobie co chcecie ale mam swoje zdanie i nie zamierzam go zmieniać kiedy osoby na mnie naskakują). Plusy to jedynie fryzura. 3/10
|
Sama jesteś maxisowa ;]
...jasne, przecież wszystkie simy oprócz twoich są maxisowe ;] |
Karolina nawet ładna, lecz widzę trochę maxisa,ale to nic. ;D Fryzurę ma ładną. A ubranie mi się strasznie podoba. xdd Pamiętasz może z jakej strony ściągałaś ubranie?
|
Dzięki, edzia. Ubranie jest z www.inbeatz.com :)
|
Fajna simka ;D
trochę mi kogoś przypomina... ;D |
...kogo? :]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:42. |