![]() |
Odp: Cmentarz by BJORK :)
Rybki złowione na cmentarzu muszą smakować lepiej :D ładne wykonanie, dobry pomysl miejscem dla zwierzaków, jakieś gotyckie nastolatki mogą się tam umawiać na randki :D
|
Ej świetny pomysł bjork <3
ten cmentarzyk ma swój urok.. wiesz gdybym byla simeem też bym chciala spedziec tam trzy dni hyh. :D taa łazienka mnie powaliła ;D taki szykowny pogrzebowy guust. podoba mi się 10/10 |
Wszystko super, tylko to wędkowanie... :D O matko... :D
|
10/10 jednym slowem przyrtulnie
|
Bardzo ładny ten cmentarz jednak trochę za mało miejsca jest na nim dla grobów i to bym zmieniła i jeszcze ten cmentarz dla zwierząt wydaje mi się że jednak mógłby byc w innej parceli niż w tej samej gdzie są groby ludzkie bo to trochę dziwnie wygląda i wogóle jest jakoś dziwnie przez to ale ogółem jest fajny:) 8/10
|
WOW ale piękny cmętarz ale po co tam prysznice?A łowy na cmętarzu to musi być dopiero coś...
|
Omega - tam są kible, a nie prysznice... :D
Dzięki za ocenki :) |
Jestem zdecydowanie na nie. Jako, że sama budowa jest OK, tak klimat wogóle nie pasuje do tego miejsca. :( :(
Zbyt radośnie jak na to miejsce. Nie wiem, jak u Ciebie, u mnie na cmentarzach groby są jeden przy drugim, a nie tak jak tutaj - dużo przestrzeni. Łazienka - zakpiłaś chyba? Na Cmentarzu? Same toalety - tak, ale budynkowi i kranom - nie. Czy ja tam widzę grilla? To już przegięcie. Staw: j/w. cmentarz, to nie miejsce do rekreacji i wypoczynku. :( Ocena: 1/10! :( Woltuwa |
kocham twoje tworzaka ;** i naprawde powinnas dostac dyplomik ;* xD
|
Miłe zaskoczenie :)
Ciepło, przytulnie. Taki Cmentarz być powinien jak dla mnie :) 10/10 Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:18. |