![]() |
Odp: Ogródek BAZAAR by BJORK
Świetne to centrum. Nie cierpie gdy po kilka rzeczy muszę jezdzić w jedno miejsce ^^
Świetnie wygląda placyk z fontanną, można usiąść i zrobić sobie przerwę w zkupach. Ta hmmm sadzawka nieco zarośnięta ^^" Dobry pomysł z huśtawkami - można na chwilę pozbyć się dzieciaka 8) Sporzywczak jak sporzywczak :) Podobnie reszta sklepów. Restauracja ok ale wolę gdy kuchnia jest w osobnym pomieszczeniu ^^ 10/10 :) |
Już na pierwszym zdjęciu zakochałam się w tym bazarze. Gdybym to ja była simką to bym chyba tylko tam kupowała. Ocena: 100/10
|
na zewnątrz jest świetna atmosfera duuużo zielonego ^.^ i w ogule świetnie. chciałabym do pobrania jakbym miała zwierzaki i NŻ : (.
10/10 trudno dać inaczej. |
odświeżam temat, bo dałam do pobrania :)
Ale przy okazji, jak już będziecie tak mili i ściągniecie ją do gry - dajcie znać, jak Wam się sprawdza OK? Pozdrafka ;) |
jak zawsze wspaniale!!!może jeszcze trochę automatów
|
Oj kurka nigdy wczesniej nie widziałem takiego ogródka daje 100/100 *****ieściasty
|
oh bardzo piękny, pobieram
|
Bardzo mi się podoba rozplanowanie tej parceli, świetny projekt. Podoba mi się tak, że aż chciało by się zagrać, ale mam tylko połowę wymaganych dodatków... :( Słyszałam, że Sims 2 Pack Clean installer działa tylko, kiedy brakuje Akcesoriów, a jeśli barkuje DODATKU (typu Czas Wolny), to taki domek może powodować błędy w grze... Czy to prawda? Ale mi to się chyba nie opłaca pobierać i próbować, bo brakuje około połowy dodatków, a pewnie użyłaś z nich sporo elementów. No nic, może kiedyś się dorobię całej kolekcji The Sims :D
Gratuluję ślicznej parceli :) |
Cytat:
Celem uspokojenia - prosiłam kilka osób, które nie mają różnych dodatków o sprawdzenie praceli w grze i nic im się nie popsuło, po prostu nie mieli różnych mebli albo czegoś innego. Oczywiście jest pewne ryzyko ;) Poza tym nie wykorzystałam wszystkich mebli - wydaje mi się, że np. niewiele jest, albo nie ma nic z Na Studiach albo z Rozrywki Rodzinnej :) |
nie ma sklepu z czasopismami! a pozatym to spoko 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:33. |