![]() |
|
Odp: "Czekoladowy szał" by kubuss
Bryła - nowoczesna. Nic dodać nic ująć.
Staw przy domu jest ok choć ja bym go trochę wyplewił ;) Salon - firanki są niepraktyczne. Reszta jest ok. Podobają mi się fotele. Podobnie jak krzesła w kuchni. Sama kuchnia jest dobra, trochę niedogodności wynika po prostu z wielkości pomieszczenia. Łazienka - nie podoba mi się tylko pomysł z prysznicem - bez zasłony będzie zachlapana cała łazienka. Sypialnia jest ok :) |
śliczny domek, taki nowoczesny ;) w kuchni dałabym raczej drewnianą podłoge ale ta też jest ok, w końcu nie każdemu podoba się to samo :) 10/10
|
eye....musisz mnie do tego tak mocno zmuszać ?! :( Kurcze.. no ,ale jeśli już tu weszłam to trzeba siee wypowiedzieć... Dlaczego to samo ? Kubuss ja wiem ,że jesteś w stanie zbudować dom na fundamentach.tak ,postawny,przytulny,rodzinny dom z soczystymy kolorami. Dlaczego mi to robisz ?? Nudze sie ^^ Możesz mnie wkońcu czymś zaskoczyć kochany ? ;] Ja tak Cię proszę... Chce prostego,ostawnego,bardzo soczystego-apstrakcyjnego domu ... prosze spróbuj ! :* Naprawdę.. ja trzymam kciuki za Ciebie ;]
Pozdrawiam: Sheba ^^ P.S. Pamiętaj ! ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:35. |
|