![]() |
Odp: Osiedle by BJORK
Super ci to Wyszło masz talent serio no i mała prosba czy mozesz dac do pobrnia
|
Odświeżam temat, by podziękować wszystkim i poinformować, że parcela jest dostępna do pobrania :)
Dajcie znać, jak Wam się w grze sprawdza :) |
Mam pytanie widzę,że masz zrobione osobno podjazdy na samochód czy dzięki temu kodowi na budowanie,który podałaś można tam postawić swoje auto i jeździć nim ??? Pozdrawiam kamienica jest super.
|
Cytat:
Samchody postawiłam na podjazdach zanim zmieniłam typ parceli, więc znajdują się w każdym takim domu :) Ale normalnie można z nich korzystać. Ale można też postawić tam za pomocą kodu. |
Cytat:
|
Bardzo mi się podoba to osiedle. Jest bardzo przytulnie urządzone. Najbardziej podoba mi się salon. Na pewno pobiorę, ale dopiero kiedy będę miała Osiedlowe życie!
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Efekt: http://img70.imageshack.us/img70/6974/screenshotzi2.png Pozdrawiam :) Woltuwa |
Sliczny domek ja nie umiem robic takich a sciagac to nie bardzo bo jest prawie zawsze wymagane OZ lub czas wolny a ja mam tylko:The sims 2,Nocne zycie,zwierzaki,cztery pory roku,Ikea urzadza dom,Kuchnia i lazienka,impreza (akcesoria)i szyk i elegancja i to wszystko. czy znacie moze jakies strony z domami lub samochodami gdzie sa wymagane takie gry jakie ja mam ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:38. |