![]() |
Odp: Wyraź swoją opinię pozytywną lub negatywną o sims 2 zwierzaki.
Nic dodac, nic ując... :)
chociaż nie wiem czemu, ale lepiej mi się grało w Sims1 zwierzaki ;D |
Na pewno sporym plusem jest fakt, że mamy papugi i szynszyle (czyli po prostu świnki morskie), ale mogli dodać jeszcze jakieś inne zwierzątka np żółwia, czy coś w tym rodzaju.
Ogólnie dodatek jest fajny, bo nie wyobrażam sobie świata ludzi bez zwierząt :) |
A mi się nie podoba lepsze było te z jedynki może dlatego że nie lubię za bardzo zwierząt.
|
Zwierzaki rządzą :-)))
|
Nienawidzę tego dodatku!Jest okropny!?Poco komu zwierzęta w simsach?I obciachowe meble dochodzą....Żałuję ,że kupiłem ten dodatek!
|
Uważam, że niektóre dodatki wprowadziły do gry większą rewolucję, np. Nocne Życie - samochody, randki, imprezy na mieście, chyba dodatkowe interakcje z Simami itd. Zwierzaki są fajne, tu cała energia Maxisa poszła chyba w to, aby się dało w miarę realistycznie odtworzyć budowę zwierzęcia, dodają ten cały świat zwierząt, przez co rewolucji w życiu samych Simów jest mniej. Trochę mebli, nawet fajne, ale jeśli ktoś akurat nie planuje dla swojej rodziny psa / kota to ten dodatek nie wiele mu do gry wniesie. Teraz gram na dość słabym PC i najczęściej kupuję Simom co najwyżej papugę, bo nie dodaje nowego "członka rodziny" do parceli. Ogólnie oceniam ten dodatek na +, no bo lubię koty, sama mam kota i chcę, żeby moi Simowie także mogli go mieć, a czasem nawet psa, ale bywały lepsze dodatki.
|
Fajnie ze sa zwierzaki...
Ale brakuje niektórych: Konie, Zólwie, Weze, Jaszczurki itd. itp. Meble jeszcze luzik - ale mogly byc lepsze!!! Ocena: 4.5/10 |
Cytat:
|
Tia... albo jeszcze The Sims 2 Zoo
|
Moze byc! xD :P :D
Simy mogly by odwiedzac zoo, byc pracownikiem zoo, bla-bla... :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28. |