![]() |
Odp: Z kodami czy bez?
Kody górą!!!
|
Gdybym grała bez kodów to chyba nigdy nie miałabym czasu na pełną eksplorację Simowego świata, bo musiałabym ciągle troszczyć się o szybko spadające potrzeby ;)
|
A ja jak dostanę simsy to nie będę grała z kodami przez miesiąc. :)
Ciekawe, czy wytrzymam ;) |
Ja gram zazwyczaj z dwoma kodami - motherlode i maxmotives, chociaż używanie tego drugiego zależy od sytuacji. Oczywiście do budowy domów też używam kodów.
|
Bez kodów. Za to z InSIMenatorem :D.
A tak na serio to kodów używam tylko do budowania, do samego grania nie. InSIMenatora używam głównie w celu zdobycia przyjaciół, ew. czasem umiejętności czy jakiejś rangi, poprawienia nastroju. Staram się grać tak, by jak najrzadziej używać tego piekielnie uzależniającego cudeńka ;). |
Ja gram z czterema kodami:
-Motherlode -boolprop ControlPets on -boolprop PetActionCancel true -Maxmotives (okazjonalnie użwam piątego, UnlockCareerRewards) |
Ja wpisuje kody w róznych sytuacjach.Naprzykład jak im pieniedzy zabraknie.Czy chcem miec blizniaki i wogóle.
|
Ja używam różnie, motherlode prawie zawsze, a tak to czasem maxmotives, moveobjects on i rzadko boolprop... .
|
używam tylko motherlode na pieniądze, boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true na stawianie mebli pod kątem no i boolProp TestingCheatsEnabled true głównie na potrzeby. czasami tylko moveObjects on, ale żadko : )
|
Używam tylko :
- moveobjects_on - maxmotives ( w skrajnych przypadkach ) - kod na bliźniaki I hack na trojaczki i czworaczki |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29. |